FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
17 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Преливна машина с мелница Aromatica X 1,2 л

115,35 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Klarstein
Складова единица (SKU):
4260509687454
Баркод (EAN):
4260509687454
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Aromatica X кафемашина стъклена мелница aroma+ неръждаема стоманаMmm, прясно сварено кафе! С кафе машината Klarstein Aromatica X с вградена мелница в покритие от неръждаема стомана – всеки може да приготви ароматно кафе по неусложнен и индивидуален начин.

Стоки след връщане - има счупени дръжки на резервоара за вода - тя е напълно функционираща.
Катологична цена: 1.069,99 zł

Нова версия на кафе - кафемашина Klarstein Aromatica X смила до 180 г зърна наведнъж, осигурявайки мляно кафе с пълен аромат. 3 степени на смилане, от много фини до груби, ви позволява да съчетаете консистенцията на смляното кафе с вашите желания. Колкото по-фино е смляно, толкова по-силно и ароматно е кафето след варене. За да се задълбочи удоволствието от пиенето на кафе, интензивността на аромата по време на един процес на варене (до 12 чаши) може да бъде оптимизирана с помощта на функцията aroma +: двойно време за варене за постигане на максимален аромат. Благодарение на вградения таймер, кафемашината Klarstein Aromatica X може да се включи в прецизно програмирано време - така че сутрин ще се събудите от миризмата на прясно сварено кафе, а когато се върнете от работа, ароматното кафе ще ви позволи да се укрепите.

Разбира се, кафе машината работи и на базата на мляно кафе. Всички настройки се правят лесно на лесния за четене контролен панел с LED дисплей. Въпреки това, компактната кафемашина със своя прост, футуристичен дизайн има допълнителни предимства, които оптимизират удоволствието от кафето: плотът поддържа стъклената кана топла за 40 минути, така че можете да се насладите на тази ароматна напитка за по-дълго време. Подвижният фиксиран филтър, покрит със златисто покритие, не променя вкуса на кафето, което го прави още по-рафинирано. Свалящата се дръжка прави почистването лесно и елиминира проблема с капенето. Филтър с активен въглен в резервоара за вода подобрява качеството на водата и предпазва от накисване. Ясно видимата скала улеснява пълненето на резервоара с вода в необходимото количество. И накрая, струва си да се обърне внимание на мелницата, която - в сравнение с други устройства в този клас продукти - работи изключително тихо и в комбинация с дискретен процес на варене превръща приготвянето на кафе в приятно и релаксиращо преживяване.

И накрая, време е за вкусно кафе, приготвено от прясно смлени зърна с индивидуална степен на сила - кафемашината Klarstein Aromatica X ще накара сърцата на любителите на кафето да бият по-бързо .

Основна информация:Пълен аромат: Кафе машина с вградена мелница за приготвяне на прясно смляно кафе24-часов таймер: Варене на кафе до минута - прясно сварено кафе, когато се събудите и идвате от работаИндивидуално удоволствие: 3 етапа на смилане и aroma+ функция с двойно време за приготвяне на кафе (по заявка)Просто почистване: Филтър в сваляща се дръжка за лесно изпразване без капенеФилтри, от които да избирате:      Възможност за използване на хартиени филтри или включения фиксиран филтър със златно покритиеПревъзходно качество на водата: филтърът с активен въглен осигурява чиста вода и предпазва от натрупване на варовикАтрактивен дизайн: Корпус от неръждаема стомана в елегантен, футуристичен стил

Свойства:

скала за нивото на водата с видимо деление на броя на чашите (градуирана степен)
Лесна работа с лесни за четене бутони и син дисплей с подсветка
корекция на броя чаши (2, 4, 6, 8, 10 и 12) за избор на количеството смляно кафе (само в режим на смилане)
мелница за 180 г кафе на зърна
Филтър със златно покритие: неутрален по отношение на вкуса постоянен филтър за оптимизиране на вкусовото изживяване
интегриран филтър с активен въглен в резервоара за вода за омекотяване на водата
може да се използва с предварително смляно кафе
Функция за задържане на топлина до 40 минути след края на процеса на варене
защита срещу капене след изваждане на каната за кафе
Подвижен резервоар за вода
захранване: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Обхват на доставката:
1 x кафе машина
1 x стъклена кана
твърдение

Размери: Размери: приблизително 22 x 42 x 27,5 cm (WxHxD)Дължина на мрежовия кабел: приблизително 100 cmТегло: приблизително 6 kg

Картонената опаковка може да съдържа следи от съхранение. Проверяваме всеки продукт преди изпращане.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.