Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Първокласни ръчно изправени мадаке бамбукови стълбове с коренова топка за производство на шакухачи и флейта - търговия на едро

от 30,00 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 95,00 €

Предстои договаряне
55,00 € от 1 до 3 парчета
45,00 € от 5 до 10 парчета
35,00 € от 20 до 40 парчета
30,00 € от 80 до 160 парчета

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
2 парчета
Налично количество
300 парчета
Държава
Китай
Стокова група
Нови  
Време за доставка
30 дни
Складова единица (SKU):
BSH2024
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Открийте нашите специално подбрани и подготвени бамбукови прътове Madake, идеални за изработка на традиционни шакухачи, сяо и флейти. Тези стълбове са избрани заради тяхното най-високо качество, което ги прави най-добрият избор за професионални производители на инструменти.
Най-важното е, че купувайки и продавайки някой от моите продукти, лесно можете да формирате органичен цикъл на собствения си бизнес и да генерирате дълготраен, стабилен и нарастващ паричен поток, като поне направите стойността на крайния продукт 5-10 пъти по-висока.
Спецификации на продукта:
Дължина: Вариращи от 29,5 до 39,4 инча (75-100 см).
Дебелина на стената: Приблизително 0,7 до 1,0 см (0,27 "до 0,39").
Вътрешен диаметър: Сортирани по вътрешен диаметър, вариращ от 0,7 "до 0,99" (1,8 до 2,5 см).
Тегло: Среден стълб с вътрешен диаметър 2,0-2,2 см тежи около 250-300 грама.
Качество и обработка:
Материал: Мадаке бамбук.
Възраст: Внимателно подбран от бамбук на възраст 4-5 години, осигуряващ оптимална дебелина в близост до кореновата част (около 10 мм).
Подготовка: Тези стълбове се нагряват, изправят се ръчно, модифицират се в корена и се изсушават добре (в продължение на 3 или повече години), за да се предотврати напукване и да се осигури стабилност.
Уникални характеристики: Всеки полюс е уникален, отличаващ се с висока плътност, омазняване и твърдост, което ги прави идеални за висок клас шакухачи с отличителния си тембър.
Приложения:
Подходящ за училищни курсове по шакухачи, Перфектен за направата на висококачествени шакухачи, ксиао и флейти, известни със своето пусто, ефирно и трогателно качество на звука. Идеален за солови или ансамблови изпълнения.
Потенциал за препродажба: Отличен за дистрибутори, насочени към местния пазар, с потенциални инструменти от висок клас, които носят цени от $ 1,000 до $ 10,000 или повече.
Поръчка и доставка:
Смесени поръчки: Добре дошли. Моля, посочете вашите изисквания за размер и количество.
Време за обработка: Приблизително 1 седмица.
Доставка: Обикновено 2-4 седмици чрез China Post. За поръчки от 16 броя или повече, морски или железопътен транспорт е на разположение, като 5-8 седмици с обслужване от врата до врата.
Товарът се изчислява въз основа на теглото и обема, чрез пощенски експрес и въздушен транспорт. Ако надхвърли 20 килограма, ще се превозва по море или железопътен транспорт. Това е услуга от врата до врата с номер за проследяване, който е удобен за проследяване онлайн по всяко време. Персонализирани заявки са добре дошли.
Благодарим Ви, че разгледахте нашите първокласни бамбукови стълбове Madake за вашите нужди за производство на инструменти. Ние се ангажираме да предоставяме висококачествени материали за изящна изработка.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.