FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Преносим индукционен котлон CIK 001A LAFKUC46791

30,03 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
1000 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
ROS000533
Баркод (EAN):
5903886026131
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Преносима индукционна готварска печка е чудесна алтернатива на традиционната кухня в пълен размер. Имате ли малък апартамент, в който трябва да бъдете икономични с пространството, или от време на време готвите и просто приготвяте деликатеси за вечери с приятели? Или пътувате много и имате нужда от малко устройство точно навреме за парцел или каравана? Свободностоящата индукционна готварска печка LAFE е идеалното решение за вас - спестявате много място и време, като готвите на индукционна готварска печка.

• Област на работа.
• Максимална мощност: 2000 W.
• LCD екран.
• Автоматично откриване на кораб.
• Таймер за обратно броене.
• Регулируем термостат.
• Елегантен стъклен плот.
• Управление с копчета и бутони.
• Защита от прегряване.

Икономично готвене
Преносимата готварска печка LAFE е компактно устройство, което ви позволява да готвите храна навсякъде и по всяко време. Уредът работи с индукционна технология, което гарантира висока икономия на енергия в сравнение с други котлони. Дъното на съда, поставен върху котлона, се нагрява незабавно благодарение на електромагнитното поле, което намалява времето за готвене с около 30%. От друга страна, след като съдът се свали от плота на котлона, отоплението спира – това е жизненоважно както за вашата безопасност, така и за размера на сметката ви за ток. Благодарение на автоматичното разпознаване на тенджерата, фурната автоматично разпознава правилния съд или правилния тиган - те трябва да бъдат адаптирани към индукционния котлон. Ако сложите обикновен тиган върху него, фурната няма да се включи.
сигурност за вашето семейство
Готварската печка е оборудвана с контрол на температурата в диапазона от 60 до 240 градуса, което ви позволява да готвите както задушени ястия, така и да пържите при висока температура. Четенето на подробните работни параметри на устройството е възможно чрез LCD дисплея. Вградените индикаторни светлини предоставят допълнителна информационна функция, която ви уведомява дали фурната работи правилно. Устройството е оборудвано с таймер, който можете да настроите в диапазона от 5 до 180 минути - благодарение на него можете да се занимавате със собствен бизнес и в същото време да сте сигурни, че ястията ще бъдат приготвени както трябва.
вграден термостат
Фурната LAFE има вграден термостат, който отговаря за защитата от прегряване и защитата от твърде ниско и твърде високо напрежение. Това прави устройството безопасно за използване.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.