FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
13 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Преносима CB Midland Alan 42 DS радиостанция с автоматичен Squelch

119,99 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
100 парчета
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 8 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Щедър дисплей
Дисплеят е щедър, въз основа на размера на станцията, зеленото осветление и дисплея на канала, нивата на излъчване / приемане, заедно с редица други активни функции на продукта.
Намалени размери
Сега можете да се насладите на повече от предимствата на най-малката CB радиостанция. Радиостанцията пада в дланта на ръката ви (подобно на уоки-токи) и може да се използва с една ръка без никакви проблеми. В допълнение, намалените размери ви позволяват да го поставите в подлакътника или в малки пространства на борда на всяка кола.
Още функции
Въпреки че е много малка станция, тя идва с много функции: Squelch Digital Auto, Channel Scan, Dual Watch, Keypad Lock, Ecractual Lighting, Fast Channel Navigation, EMG, High/Low Power (4W / 1W).
Многолентов оркестър
За тези, които използват други комуникационни ленти, използвани в други европейски страни, станцията е оборудвана с възможност за промяна на трудовия стандарт в съответствие с всяка страна.
Регулируема мощност
Високата/ниската регулируема мощност на емисиите е полезна в някои страни от ЕС, където тя се регулира от закон, различен от Румъния, и когато станцията се използва на открито, за да се спести енергия от батерията.

Свързаност
Alan 42 DS е многофункционален автомобил с двойна употреба: в автомобил с антена на каросерията и в открито поле (паркинг) с батерии и антена BNC. BNC конекторът ви позволява да свържете малка антена само към отворена станция (паркинг). Свързването на микрофон и слушалки / високоговорители позволява свързването на специален хендсфри Midland MA31-L, с който можем да излъчваме директно от лавалиера и да го приемаме чрез слушалки от ухото.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.