FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

PU кожа бар табуретка регулируема бар столове облегалка

20,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Германия
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

⭐ Бар столовете са изработени от меки PU кожени седалки. Седалките са пълни с удебелена гъба с висока плътност, която не се деформира лесно и е по-удобна. Основната и стъпалната плоча използват галванична технология, която е устойчива на корозия и може ефективно да предотврати ежедневното износване.
⭐ [Регулируема височина и въртене на 360°]: Възглавницата може да се завърта на 360 градуса, а височината на табуретката може да се регулира от дръжката. Дръжката под възглавницата на седалката ви помага да регулирате различни височини. Височина на възглавницата от пода: 62–82 см (регулируема по височина)
⭐ [Дизайн, защитен от пода]: Дизайнът за поставяне на поставката за крака ви позволява лесно да поставите краката си, можете да седнете и да се отпуснете и да се насладите на дълъг разговор. Подът има устройство за защита на пода, а долният гумен пръстен предотвратява надраскване на пода и намалява шума по време на въртене.
⭐ [Многофункционален бар стол]: Столчето за кухненски бар има перфектна форма и може да се адаптира към всяка среда във вашия дом. Може да се използва в кухни, трапезария, хол, балкон, кафене, гишета, бръснарници, барове и др. Това е стилен и удобен многофункционален бар стол.
⭐ [Размери бар стол]: Размерът на този бар стол е 43 х 39 х 92–112 см, възглавница от пода: 62–82 см (регулируема височина). Но моля, имайте предвид, че тези бар столове не могат да бъдат изпратени на Нормандските острови (Джърси, Гърнзи).



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.