FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

QI 15W 3in1 безжично зарядно за слушалки за телефон

29,33 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Apple - airpods - Samsung
Складова единица (SKU):
53288
Баркод (EAN):
5907765699669
Последна актуализация
преди 6 часа

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

A20 3-в-1 индукционно зарядно устройство Описание на продукта + Основни характеристики

Акценти на продукта: Тип продукт: 3-в-1 индукционно зарядно устройство Материал: ABS + PC Размери: 140mm x 110mm x 75mm Входен ток: 9V / 4A, 12V / 2A Изходен ток: Смартфон (15W / 10W / 7.5W / 5W), Часовник (3W), слушалки (5W) Интерфейс: Type-C Съвместимост: Qi телефони за зареждане, Qi слушалки, Apple Airpods, Galaxy Buds Сертификати за безопасност: CE Включени: Зарядно устройство + USB към USB Type-C кабел Позволява ви да зареждате три устройства едновременно Система за защита от прегряване
Комфорт при използване Индукционното зарядно устройство QI е изработено от най-висококачествени материали, благодарение на което е напълно безопасно. Това е комбинация от по-удобна стойка за телефон с възможност за бързо и безопасно подновяване на захранването във вашия телефон, Apple Watch и безжични слушалки. Зарядното устройство е съвместимо само с моделите Apple Watch - не е съвместимо с Samsung Galaxy Watch.
Функционалност Устройството има вградена двойна намотка, която ви позволява да зареждате телефона си вертикално и хоризонтално. Благодарение на това имаме възможност да използваме телефона, за да гледаме видеоклипове или снимки по време на зареждане. Поставяйки телефона си на стойка, можете не само да го заредите, но и да получите перфектната позиция за запис на видеоклипове, провеждане на онлайн класове или провеждане на срещи на живо. Системата за защита предпазва устройствата от прегряване и пренапрежение, благодарение на вентилационните отвори в задната част на зарядното устройство.
Леко и минималистично Зарядното устройство е много малко и леко. Можете да го свържете на избрано от вас място, например към компютър или мрежов сокет. Практическата форма на стойката също ще ви позволи да се погрижите за реда. Както дъното, така и основата са покрити с нехлъзгащ се материал, което кара зарядното устройство да стои здраво на място и телефонът да не се подхлъзва, когато е поставен върху него.
Безопасност Аксесоарът бързо и безопасно ще зареди вашия смартфон, слушалки и Apple Watch, без да се притеснявате за повреди. Продуктът отговаря на всички изисквания за безопасност, благодарение на които е получил CE сертификат За да използвате индуктивното зарядно устройство до пълния му потенциал, препоръчваме да го свържете към зарядно устройство за стена с изходна мощност от 25W и повече.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.