WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Ръчно изработени мокасини еспадрилни обувки за жени GREEN RETRO

11,50 € /чифт цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
24 двойки
Налично количество
без ограничение
Държава
Испания
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 1 година

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Вземете оригиналните espadrilles или espardeñas с плоска платформа на еспарто за жени стил мокасин ръчно изработени в Испания по занаятчийски начин. Espardeñas или espadrilles на естествен esparto пришити на ръка с много любов. Автентичните и оригинални еспадрили или пружини мокасин стил с плоска подметка от естествен еспарто за жени GREEN RETRO са изработени на ръка от пике плат и 100% екологичен памук. Тези еспарто еспадрили са перфектното допълнение, което се съчетава с почти всеки тип тенденция или модна визия. Контрастиращото качество на нашите дизайнерски еспадрили с плоска платформа esparto стил мокасин за жени са обувки с качество и комфорт. Купете онлайн дизайна на еспадрили, които са модна тенденция тази пролет лято ... Бъди мамбо, приятелю!

Купете онлайн дизайнерските сандали с плоска подметка на еспарто платформа мокасин стил за жени, които причиняват ярост в интернет. Изцяло ръчно изработени от автентични занаятчии от еспарто или естествена юта.

Нашите GREEN RETRO дамски еспарто-мокасинови еспадрили са съставени от плоска подметка от еспарто или ръчно плетена юта. Еспарто еспадрили, декорирани в пике плат, отпечатани с екологични мастила, които опазват околната среда. Обувки, декорирани в нюанси на зелено, тюркоаз и бяло. Ръчно зашити в бод на илик до плоска подметка от естествено еспарто.

Насладете се на най-оригиналния дизайн, украсени espadrilles от интернет. Оригинални еспадрилни плоски подметки с мокасин в стил еспарто за жени, ръчно изработени в Испания в лимитирана серия. Много удобни плоски обувки, които не се ужасяват. Ние не спазим нашите еспадрили, тъй като всяка двойка се вписва перфектно във формата на крака на човека, който им пасва. Обръщайки се така, в esparto espadrilles за жени напълно персонализирани и много изключителни.

Ръчно изработените еспадрили, които DOROTHY MAMBO™ прави в лимитирана серия, са обувки, изцяло ръчно изработени и екологични. При производството му не се намесва никакъв производствен процес, който генерира замърсители. Ние се открояваме, като се възползваме напълно от естествените влакна на еспарто или юта, които природата ни предоставя по устойчив начин.

Купете днес своя стил мокасини онлайн дизайн еспадрили, които са по-модерни тази пролет лято. Комбинирайте ги с външния вид или тенденцията на модата, която ви харесва. Ya шик, градски, винтидж или всеки моден стил. Поемете еспадрилите, които се комбинират с всякакъв вид дреха или аксесоар. Независимо дали става въпрос за къси панталони, панталони или поли. Много удобни обувки, ръчно изработени, изцяло ръчно изработени в Испания.

Ретро винтидж вдъхновен дизайн, декориран в зелени, тюркоазени и бели цветове. Дизайнерски еспадрили, които се комбинират с всякакъв вид дреха или модна тенденция. Дизайнерски обувки, които внасят свежест и небрежна елегантност във вашата модна визия.

Дизайнерски алпаргати, вдъхновени от страхотните 50-те години и техните ретро геометрии. Много удобни и гъвкави обувки, които ще се превърнат в основна основа във всеки фон на гардероба, който се откроява. Удобни обувки, които няма как да пропуснете в пътната си чанта тази пролетна лятна ваканция.

Нашите espadrilles с естествен подметка esparto стил мокасин за жени, са перфектни обувки, за да бъдат комбинирани от всякакъв вид облекло или моден аксесоар. Те са се превърнали в идеалното допълнение за комбиниране с вашите дрехи, поли, панталони, дънки или шорти.

Нашите еспадрили с плоска платформа от естествен мокасин в стил еспарто за жени, са ергономични обувки и много удобни. Превръщайки се, добре, във вашите неразделни спътници през пролетната ваканция лято. Чифт еспадрили с еспарто платформа за жени, които можете да носите и през есента. И в някои от най-привилегированите места в света, през цялата година.

Носете го навсякъде, във вашите espadrille espadrilles за жени. Много удобни обувки, които не заемат място в куфара ви за пътуване. Неговата голяма гъвкавост, превърнете тези еспадрили в незаменим моден аксесоар. Насладете се на идилични разходки сред природата, близо до морето или града. Изживейте преживяването на Дороти Мамбо™.

Във всички модни и обувки колекции от дизайн, които DOROTHY MAMBO™ произвежда. Качеството на облеклото и суровината са нашият отличителен белег. Поради тази причина направихме всички наши еспадрили, търсейки по всяко време съвършенство, максимален комфорт и комфорт. За да се постигнат тези високи нива на качество. От съществено значение е да се прилага изчерпателен контрол на качеството на всички наши продукти. Тези строги контроли на качеството, правят нашите естествени esparto espadrilles за жени, придават перфектно прилягане и максимален комфорт.

Нашите GREEN RETRO дамски спандекс с плоска подметка са качествени ръчно изработени обувки в Испания. Плоската платформена подметка от еспарто или юта е сплетена на ръка от квалифицирани еспарто занаятчии в Испания. Изработени от тъкани от юта или еспарто, тези еспадрили в стил мокасин се вписват перфектно в стъпалата на краката ви. Осигуряване на релаксиращ масаж по време на ходене с тях. Плоската платформена подметка от еспарто или естествена юта, има способността да премахва излишното изпотяване, което може да се натрупа в подметката на f


Приложения
Изтеглете файла dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(24).pdf Изтеглете файла dorothy-mambo-mogambo-ss17(24).pdf


Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.