FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
18 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Решетка за кола с Mag Safe 15w зарядно устройство за iPhone LED PD

11,06 € /парче цена без данък
Поръчвам

Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
iPhone
Складова единица (SKU):
71563
Баркод (EAN):
5905601812463

Контакт Обадете се

Решетка за кола с Mag Safe 15w зарядно устройство за iPhone LED PD - описание

Mag Safe Car Mount с магнитно зарядно устройство за решетка Описание на продукта + Акценти

Основни характеристики: Тип: Магнитен монтаж за кола Местоположение на монтажа: Решетка за въздух Мощност на зареждане: 15W / 10W / 7.5W / 5W Входна мощност: 5V / 2A, 9V / 1.67A, 12V / 1.5A Изходна мощност: 5V / 1A, 9V / 1A, 9V / 1.5A Поддръжка на протоколи за бързо зареждане: PD & QC 3.0 Вход за зарядно устройство: USB-C Подсветка: Blue LED Тегло: 99g Магнитна плоча Размери: 6.2cm x 6.2cm Съвместимост: устройства, поддържащи Mag Safe технология тип: iPhone 12/13/14/15 Защита срещу: прегряване, свръхток, пренапрежение, късо съединение и защита от пренапрежение Сертификати: CE, FCC, RoHS Включени: Държач за кола, USB-A - USB-C кабел ~ 1m
Магнитен монтаж Този продукт е персонализиран и подходящ за магнитно безжично зареждане в автомобила на модели iPhone, които поддържат технологията Mag Safe, като iPhone 12, 13, 14, 15 във всички версии. Изграден от огнеупорни материали, държачът за кола с магнитно зарядно устройство е не само издръжлив и топлоустойчив, но и се вписва елегантно във вътрешността на автомобила. Зарядното табло е оборудвано със син светодиод, което показва, че е свързано към захранването и зареждането.
Mag Safe монтажът с вградено безжично зарядно устройство поддържа Power Delivery (PD) и Quick Charger (QC) 3.0 бързо зареждане, което води до значително подобрение в скоростта на зареждане. С бърза безжична мощност на зареждане до 15W, сега вашият iPhone се зарежда много по-бързо, което ви дава първокласна производителност.
Нискотемпературно зареждане Зарядното устройство използва интелигентно разсейване на топлината и бързо зареждане дори при ниски температури. Отзад има изход за въздух, поддържащ вентилация и конвекционно разсейване на топлината. Това оптимално решение осигурява ефективно и безопасно зареждане, поддържайки подходящи условия на работа на устройството.
Защита на батерията: Интелигентното регулиране на напрежението в зарядното устройство осигурява защита на батерията в телефона ви. С прецизен контрол на напрежението процесът на зареждане е оптимизиран, удължавайки живота на батерията и предпазвайки я от потенциални повреди.
Държачът за магнитна решетка на автомобила е предназначен за прави вентилационни отвори (вертикални и хоризонтални). Инсталацията му е изключително проста. Просто поставете главата на топката на стойката в кардана на магнитното зарядно устройство и след това я плъзнете в решетката. Включете включения USB кабел в източник на захранване (зарядното устройство не е включено) и сте готови! Можете да използвате магнитно зареждане бързо и удобно.
Многопосочен монтаж със силен магнит: Със силен магнит имате възможност да монтирате телефона си както във вертикално, така и в хоризонтално положение. Това решение осигурява гъвкавост на използване, което ви позволява да регулирате ориентацията на устройството според собствените си предпочитания по време на зареждане.
Компактен размер С размери 62 мм х 62 мм и дебелина 11 мм, магнитната плоча е изключително компактно решение. Заедно с дръжката зарядното устройство достига дължина от 83 мм, което ви позволява да използвате технологията за магнитно зареждане в преносим формат удобно и ефективно.
Безопасност на дръжката Скобата за поставяне на решетката е използвана в разширена форма, премахвайки притеснението от случайното падане на дръжката. Безопасното и сигурно задържане прави използването на нашия продукт не само удобно, но и безопасно, осигурявайки стабилност при всякакви условия. 1. Силиконовата защитна облицовка не уврежда изхода за въздух. 2. Въртяща се дръжка, подходяща за хоризонтални и вертикални вентилационни решетки. 3. Стабилизираща защита на дръжката в решетката на вентилационния отвор.
Конструкция на магнитното зарядно устройство 1. Поликарбонатни топлоизолационни панели. 2. Силни магнити. 3. Медна жица за намаляване на високата температура. 4. Интелигентни чипове за осигуряване на безопасно и бързо зареждане.
Стабилно задържане Благодарение на силния магнит не е нужно да се притеснявате, че телефонът ви ще падне. Неравните планински пътища, неравностите на скоростта или внезапното спиране ще станат по-лесни за шофиране, като същевременно поддържат сигурно задържане.
Зарядното устройство е сертифицирано по CE, FCC и ROHS. Сертифицирането по ROHS потвърждава, че продуктът отговаря на определени граници за вредни вещества. Сертификатът на FCC удостоверява, че електромагнитните смущения на устройството отговарят на ограниченията, одобрени от Федералната комисия по комуникациите.

Често задавани въпроси Какви са основните предимства на нашето магнитно зарядно устройство?
Нашето магнитно зарядно устройство предлага PD и QC 3.0 15W бързо зареждане, интелигентно разсейване на топлината и стабилно задържане благодарение на мощния магнит.
Какви са размерите на магнитната плоча с държача


Начини за плащане

  • Превод
  • Пари в брой
  • Онлайн плащания
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Методи за изпращане

  • Вътрешни пратки
  • Чуждестранна пратка

Други оферти на търговеца на едро

Други оферти в тази категория

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.