FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Смарт часовник S8 Pro розов

7,56 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 15,13 €


Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
5 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm3950
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Ето още един смарт часовник на пазара, S8 Pro. Това е отличен телефон, който идва с много функции за здраве и фитнес, включително вградена GPS поддръжка.

Bluetooth повикване
GPS поддръжка в спортен режим
Интелигентни известия
Здравни характеристики

Дизайн и дисплей
Смарт часовникът разполага с плоска рамка от цинкова сплав, която е прогнозиран дизайн за моделите от серия 8. S8 Pro Max е с размери 46,0 мм х 31,50 мм х 9,65 мм, има метална рамка с копче за корона и бутон с форма на хапче отстрани. Устройството тежи само около 51 грама и е оборудвано със спортна каишка.
Разполага със сензорен екран с висока резолюция с 2,02-инчов IPS LCD екран. Той има резолюция от 240 x 280 пиксела, добра точност на цветовете и широки ъгли на видимост. Той разполага с тънка черна рамка и 2.5D защита от закалено стъкло отгоре.
Цялата рамка на тялото му е компактна и напълно водоустойчива с рейтинг IP68. Той отговаря на дневния рейтинг за водоустойчивост, устойчив е на пръски, устойчив на дъжд и прахоустойчив.

Хардуер
Що се отнася до хардуера, смарт часовникът работи на чипа Realtek RTL8762, чип с ниска мощност и висока производителност. Също така има HR, BP и SpO2 сензори. Той има Bluetooth повикване и 200 mAh батерия с време на готовност от 15-20 дни. Както можете да видите от хардуера, смарт часовникът е пълен не само с основите, но и с разширени функции.

Смарт часовникът е чудесен избор за спортисти, тъй като може да проследява множество спортове с вградено GPS проследяване. Професионалният алгоритъм за движение на смарт часовника и поддръжката на множество спортове ви позволяват да практикувате всичко от ходене до бягане, бадминтон, колоездене, скачане на въже и йога. Смарт часовникът проследява стъпките, времето за обучение, консумацията на калории, както и сърдечната честота, което ви позволява да проследявате ефективността и напредъка на обучението си.

Bluetooth обаждания и гласова поддръжка
Сдвоен с вграден високоговорител и микрофон, усъвършенстван Bluetooth 5.2, смарт часовникът поддържа Bluetooth разговори. Потребителите могат да провеждат разговори директно на смарт часовника, потребителите могат да получават и телефонни обаждания. Смарт часовникът поддържа регистър на обажданията, телефонен указател, бутони за набиране. С поддръжката на обаждания никога няма да пропуснете обаждане и не е нужно да изваждате телефона си от джоба си, само за да отговаряте или набирате повиквания.

Интелигентно напомняне Push известия
Получавайте SMS или обаждания с интелигентно напомняне. Можете да получавате SMS съобщения или съобщения за приложения. Смарт часовникът поддържа QQ, WeChat, Facebook и няколко други услуги.
 
Други функции, налични на вашия смарт часовник
 S8 Pro Max е смарт часовник, поддържа музикален контрол, будилник, време, хронометър, намиране на телефон, таймер и предварително заредени циферблати на часовника.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.