FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
15 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Самсунг Галакси Таб 2 7" 8GB 3G Бял

258,97 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
при поискване
Налично количество
без ограничение
Държава
Испания
Стокова група
Нови  
Марки
CREAM - Samsung - Google
Складова единица (SKU):
215877
Последна актуализация
Преди повече от месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) обединява всички функции на интернет и предимствата на онлайн комуникацията в едно преносимо устройство. В допълнение, той е разработен с най-новата операционна система с най-новата версия на Android Ice Cream Sandwich и има широки възможности за свързване, за да ви предложи несравнима производителност и уникална използваемост.



Особености:

- Андроид 4.0TM

С най-новата операционна система Android, Ice Cream Sandwich, ще се насладите на всичките му нови функции и приложения. С подобрена производителност ще имате оптимизиран уеб браузър, по-бърза скорост на реакция и по-гладко между екраните, което ви дава най-добрата използваемост.



- Мощна производителност

GALAXY Tab 2 (7.0) се захранва от мощен 1.0GHz двуядрен процесор, който осигурява максимална производителност и в най-взискателните приложения, за да можете да се справите с динамичния си начин на живот.



- Много мултимедийно съдържание

С Readers Hub ще забравите да носите книгите си със себе си и ще се насладите на удоволствията на цифровото четене, със стотици електронни книги на екрана си. Music Hub ви предлага пълен музикален магазин, където можете да намерите любимите си песни. И накрая, с Game Hub ще имате склад от премиум и мултиплейър игри, към които да се насочите, за да скочите в действието, където и когато пожелаете.



- Лесна и забавна комуникация

ChatOn ви позволява да поддържате връзка с приятелите и семейството си на различни устройства и платформи по по-динамичен и изразителен начин с уникални функции като групови чатове, стрийминг на медии и др. Извлечете повече от всеки момент с Google+ Hangouts групова видеоконферентна връзка, което е толкова лесно да се направи, колкото ходенето в някого на улицата.



- Тънки & Леки

Таблет с правилния размер и тегло, който да вземете със себе си навсякъде.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.