FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
18 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Samsung SM S911B Galaxy S23 Dual SIM 5G 8GB RAM 128GB крем ЕС

458,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Samsung
Складова единица (SKU):
SM-S911BZEDEUE
Баркод (EAN):
8806094724868
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Галактика Преродена

Рафинирана нощна камера
Революционен 4nm процесор

ПРОЕКТИРАМ
Повече иновации, по-осъзнати
ЦВЕТОВЕ
Надолу към земните тонове
Потопете се в нещо малко по-специално. Свежи нови цветове, вдъхновени от природата, демонстрирани върху полирана метална рамка.
МАТЕРИАЛИ
Внимателно проектиран
Разопаковайте промяната, която искате да видите в света. Изработен с рециклирано стъкло и PET фолио, всеки телефон е прибран в кутия, изработена от рециклирана хартия и защитно фолио на хартиена основа. 2
*Устройствата от серията Galaxy S23, продавани, разпространявани и/или произвеждани за американския пазар, са получили сертификат UL ECOLOGO в съответствие със стандарта UL110 за устойчивост на мобилните телефони.
* Carbon Trust е измерил и сертифицирал въглеродния отпечатък от люлката до гроба на устройствата от серията Galaxy S23, включително производство, разпространение, използване и евентуално изхвърляне. Това е сертифицирано по PAS2050, международно признат стандарт.
ФОТОАПАРАТ
Застреляй изстрела си
Хванете деня и хванете нощта. Излезте с Pro-grade Camera в ръка, оборудвана със сензор с висока разделителна способност и интелигентни, поглъщащи светлината пиксели за ясни снимки, по всяко време.

Задна камера

10MP 3x оптично увеличение телефото камера
50MP широкоъгълна камера
12 MPUltra широка камера

Предна камера

12MP селфи камера

НОЩНА КАМЕРА
Повече светлина за вашата нощ
Пригответе се за галерия, пълна с епични нощни снимки, които всеки ще иска. Подобреният изкуствен интелект на Nightography поддържа детайлите ясни, така че снимките и видеоклиповете при слаба светлина ще бъдат ярки и цветни от здрач до зори и обратно.
НОЩНО СЕЛФИ
Технологията Dual Pixel на предната камера фокусира по-бързо и по-точно, дори при слаба светлина. Обектно-базираният AI доставя автентичен цвят за селфита, които съперничат в реалния живот.
НОЩНО СЕЛФИ ВИДЕО
Не само кадрите доминират в тъмното, но получавате и остри нощни видеоклипове. Сега дори предната камера има уменията ясно да заснема клипове на вас и вашите приятели след залез слънце.
ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ
Вземи всички deets
50MP широкоъгълна камера работи
ръка за ръка с мощен чип, бързо комбиниране на рамки, за да се извлекат битове от всеки в една снимка с висока резолюция. Добавете технологията Detail Enhancer и качеството ви е толкова остро, че ще продължите да увеличавате за още.
ЕКСПЕРТ РАО
Сега си падаща звезда
Когато става въпрос за епични снимки, небето е границата. Отворете Expert RAW, за да заснемете в RAW формат с висока резолюция, предоставяйки ярки и подробни снимки.3 След това погледнете към звездите, докато камерата привлича светлина, за да заснеме съзвездия и планети със спираща дъха яснота.
ФОТО РЕМАСТЕР
Превърнете прекъсванията в шедьоври
Насочете се към галерията, за да подобрите тъмните, размазани изображения и дори престижните снимки от детството или снимките, които сте взели онлайн. Можете дори да обновите размитите GIF файлове, намалявайки шума и повишавайки яснотата, за да запазите веригите си свежи.
ИЗПЪЛНЕНИЕ
Повече сила за вас
Когато спирането не е опция, този революционен чип захранва телефона ви, за да достави по-добри игри и видео стрийминг, с удължен живот на батерията, за да ви пренесе през най-епичните дни.
Мощен Snapdragon процесор
Snapdragon® 8 Gen 2 мобилна платформа за Galaxy
*Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нейните дъщерни дружества.
*Snapdragon е търговска марка или регистрирана търговска марка на Qualcomm Incorporated.
БАТЕРИЯ
Отключване на още по-дълъг геймплей
Наречете го нощ? Не. Играйте и гледайте любимите си предавания с дълготрайна и бързо зареждаща се батерия.
ДИСПЛЕЙ
Отблясъците са изчезнали
Играйте или стриймвайте навсякъде с адаптивна видимост на открито, осигуряваща оптимален цвят и яркост, при всякаква светлина.4 Адаптивният 120Hz изглажда свитъка, докато Eye Comfort Shield предпазва очите ви от умора, дори когато гледате в тъмното.
ИНТЕЛИГЕНТЕН ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ
Направихме запазването на вашите данни лесно
Само с един прост Wi-Fi трансфер или бързо влизане във вашия Samsung Account, всичко е готово. С още по-малко стъпки пренесете приложенията, снимките, съобщенията и други от всяка операционна система на новия си телефон. 5
ТЪРГОВИЩЕ
Търгувайте за незабавна отстъпка
Разменете телефона, който имате, с галактиката, която искате. Вижте колко бихте могли да спестите от нов Galaxy S23.
Непрекъснатост на компютъра
Мулти контролът прави многозадачността по-лесна
Когато идеите текат, обединете телефона и компютъра си за изживяване 2 за 1. Без да превключвате мишката, клавиатурата или тъчпада, можете да плъзгате и пускате, копирате и поставяте и въвеждате и на двете устройства за най-ефективното си екранно време досега.6, 7, 8, 9
ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛСКИ ИНТЕРФЕЙС
Твоята галактика, както ти харесва
Сега е по-лесно от всякога да настроите телефона си само за вас. One UI максимизира персонализирането, което ви позволява да избирате почти всеки детайл, от заключени екрани и теми до уиджети и известия.
SAMSUNG ПОРТФЕЙЛ
Samsung Pay стана още по-добър. Запознайте се с Samsung Wallet
Samsung Pay премина на следващо ниво: въвеждане на Samsung Wallet. Бързо стартиращ и сигурен, той държи основните ви елементи като ключове, документи за самоличност и билети, като същевременно защитава личните ви данни. Добре дошли в новия си дигитален живот.
SAMSUNG ЗДРАВЕ
Уелнес направи своя начин
Започнете пътуването си към личните си здравни цели с Galaxy Watch5 и телефона си. 10 Писта



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.