WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

SilverCloud House 715 видео домофонен комплект със 7-инчов LCD екран и Yal

84,50 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
100 парчета
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Време за доставка
5 дни
Складова единица (SKU):
PNI-SC715YL500
Баркод (EAN):
1094922159754
Последна актуализация
Преди повече от месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Аудио и видео мониторинг

Интеркомът SILVERCLOUD House 715 има монитор с резолюция 840 x 234 пиксела, 7-инчов диагонал и 420 телевизионни линии. С модерен дизайн и изработени от качествени материали, House 715 предлага на своите потребители множество функции, които му позволяват да персонализира контраста и яркостта на екрана, както и да регулира силата на звука и да избере песента за мелодията.

Нощно виждане

Външното звено на интеркома SILVERCLOUD House 715 е оборудвано с инфрачервени светодиоди, което позволява изображението да бъде заснето дори при условия на много слаба осветеност. Камерата, с резолюция 628 х 582 пиксела и 420 телевизионни линии, 3,6 мм обективи и ъгъл на гледане от 90 градуса е защитена от дъжд от щит, разположен в горната част на кутията.

Двупосочна комуникация

Домофонът SILVERCLOUD House 715 функционира като система за видеонаблюдение със затворен кръг, при която външното тяло предава изображения на монитора вътре в къщата. Освен видеонаблюдение, интеркомът позволява и двупосочна комуникация между вътрешните и външните тела. Максималното работно разстояние е максимум 100 м.

Електромагнитна функция за отваряне на яла

Вътрешното тяло позволява свързването и управлението на електромагнитна ключалка (закупува се отделно). Чрез просто натискане на бутона Отключване можете дистанционно да отключите електромагнитната яла, позволяваща достъп на посетителите.

Операция за защита при отказ, нормално затворена

В тази конфигурация ключалката се отваря при електрически импулс (и се затваря само след като вратата или портата са отворени и затворени) или ръчно (механичните компоненти осигуряват отварянето отвътре дори в случай на прекъсване на електрозахранването).

Отваряне от лявата страна

Приложимата електромагнитна yala SilverCloud YL500 може да се монтира на врати с отваряне от лявата страна навътре. Препоръчителната дебелина на вратата е между 35 и 50 мм.

Съвместим с домофонни системи или системи за контрол на достъпа

Електромагнитната яла SilverCloud YL500 може да бъде интегрирана в система за контрол на достъпа или домофон. Бутонът за отключване на вътрешното устройство на видео домофона във вашия дом може да действа за отключване на ялата, като по този начин позволява на посетителите достъп вътре.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.