FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Слънчево осветление със сензор за движение

9,08 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
113 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm1322
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A285,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Соларен рефлектор с панел за зареждане е особено полезен в складове, гаражи, недвижими имоти и др. Самостоятелен, той може да отблъсне нищо неподозиращите минувачи от потенциални крадци, докато нощта се превръща в ден с тези двойни слънчеви фарове.
Този слънчев рефлектор е най-идеалното решение, ако инсталирате охранителни камери на място, които нямат нощно виждане.
Лесно е да се инсталира, тъй като не се изисква специалист, не се изисква мрежова връзка, захранва се от мощна акумулаторна батерия, която автоматично се зарежда със слънчева светлина, това е самостоятелният слънчев проектор, който търсите!
Фотоволтаичният колектор трябва да бъде разположен на място, където получава възможно най-много слънчева радиация. Сянката на дърветата или други предмети, в зависимост от района, влияе върху зареждането на батериите от слънчевия колектор, препоръчва се колекторът да се постави с южно изложение.

Той е оборудван с превключвател за здрач, така че когато лампата открие тъмнина, тя се активира автоматично.
Тя може да бъде практично и идеално място до входни врати, гаражни врати или тротоари, за да осигури светлинните условия, необходими за влизане дори в тъмното
Главите на лампите могат да се регулират до всеки ъгъл, който ви харесва.

Характеристики:- Слънчев проектор.- Откриване на движение.- Слънчев панел за зареждане.- Забравете за захранващите кабели и техници.- Инсталирайте системата за минути.- Много лесен монтаж.- Дайте видимост на вашето пространство по този уникален и евтин начин.- Захранван от 100% слънчева енергия.- Идеален за безопасност и сигурност на вашия склад или гараж.- Веднага щом откриете някой, който преминава през зоната на покритие на сензора, проекторът се активира.- През нощта сензорът за движение автоматично включва, докато не се открие движение.- Живот на батерията: 2-3 години.- 22 подобрени - има ярки светодиоди.- Може да се използва за осигуряване на местоположението ви, премахване на потенциални крадци и т.н.- Панелът може да бъде отделен от други части.- Устойчив на атмосферни влияния.- Поставете панела там, където е достатъчно слънчево.- 9 часа пряка слънчева светлина са достатъчни за пълно зареждане на батерията.- Пълното зареждане осигурява няколко часа работа.- Функция за включване / изключване.- Не натоварвайте околната среда, дори не си PPC сметка.- 100% екологично чисти.- 100% органични.

Технически характеристики:- Размери на проектора: 17 х 22 см- Размери на слънчевия панел: 13 х 16,5 см- Фотоволтаични размери: 22 Подобрени - ярки светодиоди.- Акумулаторна литиева батерия 3,7V 1200 mAh (включена).

Как работи? През деня слънчевият панел преобразува слънчевата енергия в електрическа, която се съхранява в акумулаторната батерия. След залез слънце, когато се открие движение, светлините се включват автоматично.

22 светодиода
Материал на продукта: ABS пластмаса
Мощност: 6W
Клас на защита: IP55
Индукционно разстояние: 2-5 метра
Обхват на детекция: 120°
Забавено време на осветление: 20-60 секунди регулируемо



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.