FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
16 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

SmartCom Smart безжичен звънец с вътрешен приемник бял цвят

10,09 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
72 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm7361
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


С вградена HD камера
Мобилни контролируеми
Със сензор за движение 

Дори когато не сте у дома, все още можете да видите ситуацията пред вратата си и да реагирате, когато някой натисне звънеца. Интелигентната безжична камера на звънеца може да направи дома ви по-безопасен.

Открийте интелигентния звънец X3Pro, снабден с най-съвременни технологии и удобни функции. Този интелигентен звънец, който поддържа двупосочни гласови и гласови съобщения, осигурява решение за повишаване на сигурността на вашия дом и лесно управление на посетителите на вашата врата. По-долу са характеристиките на продукта:

Двупосочни гласови и гласови съобщения: Този видео звънец е оборудван с пасивен инфрачервен сензор, който открива дори най-малкото движение на входа. Когато посетител натисне звънеца или посетителите са пред входната ви врата, незабавно известие се изпраща на мобилния ви телефон.

Видеото осигурява в реално време, ясно, двупосочно аудио, така че можете незабавно да виждате, чувате и говорите с посетителите чрез приложението на телефона си. Можете да им отговорите и да влезете в интерфейса за видео разговори, който е съвместим с устройства с iOS и Android.
По-дълъг режим на готовност: Захранван от вградена батерия и с дизайн с ниска мощност, той значително удължава живота на батерията. 
2.4GHz Wi-Fi съвместимост: Видео звънецът се свързва с 2.4GHz Wi-Fi мрежа и осигурява обхват до 20 метра.
Просто го свържете към домашната си Wi-Fi мрежа и изпратете видео на живо на телефона си. Така че можете да видите посетителя и да говорите с него от комфорта на леглото, от работа или дори на почивка. Можете да наблюдавате и споделяте видеото на до 4 устройства, но функцията за директен интерком е достъпна само за един потребител.
Нощно виждане: Видеокамерата на звънеца предлага кристално чисти изображения и видеозаписи. Вградените инфрачервени (IR) светлини ви позволяват да виждате ясно дори в тъмното. Интелигентната IR-cut технология автоматично разпознава условията на околната светлина и превключва на нощно виждане, като ви дава широк зрителен ъгъл от 65°, така че да не пропуснете нищо. Това запазва семейството и активите ви в безопасност.

Лесна инсталация и използване: Тази безжична камера на звънеца може да бъде инсталирана за по-малко от 5 минути, без да се налага да използвате сложни инструменти. Звънецът се управлява чрез приложение и работи автоматично. Компактният му размер и преносимият дизайн ви позволяват да го вземете със себе си навсякъде.

Интелигентният звънец съчетава най-съвременна технология с комфорт, осигурявайки защитата на вашия дом и близки. Не позволявайте на неочаквани посетители или проблеми със сигурността да ви изненадат. Със своите усъвършенствани функции и лекота на използване, този интелигентен звънец е идеален избор за всеки дом.

Използване:
Изтеглете приложението X Smart Home на вашия телефон / таблет и създайте потребителски акаунт на X Smart Home APP. След това следвайте инструкциите според видеото по-долу.

Моля, обърнете внимание, че поради смесеното предлагане, дизайнът и външният вид на бутона на звънеца могат да се променят минимално за разлика от снимките, функциите на продукта няма да бъдат засегнати от промяната.

Съдържание на пакета:

1 x Интелигентен звънец за декодери
1 x Smart doorbell външно тяло
1 x стикер (закопчалка)
1 x Комплект винтове 
1 x Кабел за зареждане
1 бр. инструкции



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.