FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
18 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Описание на офертата

САМСУНГ Галакси С22 8/128ГБ Черен (S901B)
Основни характеристики
Цвят: Черен
Здрав корпус: Да
Водоустойчив: Водоустойчив
Геймърски смартфон: Да
Тип процесор: 8 ядро
Модели на Samsung: Samsung Galaxy S22
DUAL SIM: Dual SIM: SIM1 + SIM2
5G мрежа: Да
4G LTE: Да
WiFi: Да: 2.4GHz / 5GHz
NFC : Да
GPS: Да
USB: USB тип-C
USB в движение: Да
Обратно зареждане: Да
ИДЕАЛЕН ЗА АКТИВНИ - IP68
Здравият и издръжлив корпус на телефона осигурява устойчивост на прах, вода и удар в съответствие със стандарта IP68. Телефонът няма да се повреди при трудни метеорологични условия.

ИНДУКТИВНО ЗАРЕЖДАНЕ
Иновативен метод, който не изисква кабели, ви позволява бързо да зареждате устройството. Просто ги поставете на зарядното устройство, за да се насладите на пълните възможности след известно време.

ДВОЙНА КАРТА
Това е функция на телефона, която ви позволява да използвате две SIM карти едновременно. С тази опция можете например да използвате частен и служебен номер на един телефон. Никога няма да има нужда да отваряте телефона си и да сменяте картите си с много време.


5G е най-новият стандарт за мобилна мрежа. Това е петото поколение, което ще замени използваната в момента 4G технология. Новият тип мрежа ще се характеризира с повишена скорост на предаване и много други подобрения в сравнение с предшественика си, като например: висока скорост на трансфер (качване на данни до 10 Gbps и изтегляне до 20 Gbps), повишена надеждност, много по-високо допустимо натоварване на мрежата или намалено време на възможно забавяне.

АНДРОИД
Android е интуитивна операционна система за мобилни устройства като мобилни телефони, таблети и нетбуци. Тя се основава на ядрото на Linux и софтуера GNU и е разработена от Google. За разлика от много съществуващи платформи, Android е отворен за иновации и нови възможности на трети страни. Получете достъп до стотици хиляди приложения, които ще ви позволят да персонализирате телефона си според вашите нужди. Сърфирайте в мрежата, отговаряйте на имейли, четете електронни книги, слушайте музика и играйте игри на новия си смартфон с Android.

8 ГБ RAM
Смартфонът е оборудван с 8 GB бърза RAM, благодарение на което работата ви ще бъде още по-гладка. Отсега нататък ще можете да използвате няколко приложения едновременно, да играете по-взискателни игри и да отваряте няколко раздела в уеб браузъра си едновременно, без да се притеснявате, че това ще забави телефона ви.

СМАРТФОН SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Черен S901B EAN (GTIN) 8806092878617
СМАРТФОН SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Black S901B Код на производителя: SM-S901BZKDEUE
128 GB ВЪТРЕШНА ПАМЕТ
Много голямо количество памет, вградена в устройството, е много голямо удобство. Вашите документи, приложения, цялата ви музикална колекция и по-подходящи за бързо флаш хранилище. Благодарение на по-голямата устойчивост на удар от класическите медии, вашите данни ще останат в безопасност, което е от голямо значение за устройствата

НФК
NFC (Near Field Communication) технологията елиминира необходимостта от кабели и елиминира сложната настройка на връзката. За да възпроизвеждате музика, просто докоснете вашия смартфон или друго устройство, поддържащо NFC, до символа N в кутията. Той също така дава възможност за удобни безконтактни плащания.

ЧЕТЕЦ НА ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ
Просто го докоснете, за да отключите телефона си незабавно. Тази защита ефективно защитава данните, съхранявани на телефона ви.

МОЩЕН 8-ЯДРЕН ПРОЦЕСОР
Мощният 8-ядрен процесор борави с игри, приложения и филми с лекота. Поддържан от голямо количество RAM, той осигурява безпроблемна работа на смартфона, дори когато много приложения работят във фонов режим.

128 GB ВЪТРЕШНА ПАМЕТ
Много голямо количество памет, вградена в устройството, е много голямо удобство. Вашите документи, приложения, цялата ви музикална колекция и по-подходящи за бързо флаш хранилище. Благодарение на по-голямата устойчивост на удар от класическите медии, вашите данни ще останат в безопасност, което е от голямо значение за мобилните устройства.

Технически спецификации:
Оборудване: USB-C кабел, ръчно
Размери [мм]: 146 x 70.6 x 7.6 мм
Тегло [g]: 167 g
Цвят: Черен
Операционна система: Android 12
GSM стандарт: 5G / 4G / 3G / 2G
Размер дисплея [инчове]: 6,1"
Технология на екрана: Infinity-O ; Динамичен AMOLED 2X
Разделителна способност на екрана [px]: FHD+
Bluetooth: Да
WiFi: Да: 2.4GHz / 5GHz
GPS: Да
Основна камера [MP]: 50+12+10 MP
USB: USB тип-C
Щепсел за слушалки: Не
Вътрешна памет [GB]: 128 GB
Четец на медийни карти: Не
Размер на оперативната памет [GB]: 8 GB
Тип процесор: 8 ядро
Характеристики на камерата: 50 MP - Основна камера, OIS, F 1.8 12 MP - F 2.2 ултра широкоъгълна камера 10 MP - 3x OIS теле камера, F 2.4
Процесор (описание): Exynos 2200, 4nm
Предна камера [Mpix]: 10 Mpix
Тип SIM карта: eSIM
Двойни SIM карти: Да
4G LTE: Да
Цвят на производителя: Черен
Тип корпус: GG Victus Plus + алуминий
Водоустойчив: Водоустойчив
Сензор за пръстови отпечатъци: Да
Защита e



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.