FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
21 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

СМЕНЯЕМИ НАКРАЙНИЦИ ЗА ЧЕРНА БРАДА - 1MM 2MM 3MM 4MM

5,32 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
50 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

ПРОФЕСИОНАЛЕН ТРИМЕР ЗА БРАДА НА РЕНОМИРАНАТА МАРКА "COBA"
ЗАЩО ТОЗИ ТРИМЕР?
✅ ИЗВЕСТНА МАРКА "COBA"

✅ Остриета от неръждаема стомана

✅ СМЕНЯЕМИ НАКРАЙНИЦИ - 1MM 2MM 3MM 4MM

✅ ОБЕМНА БАТЕРИЯ

✅ Сменяема батерия

✅ МОКРА И СУХА РАБОТА

✅ ВКЛЮЧЕНО USB ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО

✅ ТУРИСТИЧЕСКИ РАЗМЕР

✅ ДО 3 ЧАСА НЕПРЕКЪСНАТО ПОДСТРИГВАНЕ за професионална употреба

СУХА И МОКРА РАБОТА БЕЗ СТРАХ ОТ ПОВРЕДА
➡️ ОБЕМНА БАТЕРИЯ
Обемната батерия в самобръсначка за брада е несъмнено предимство. Колкото по-голям е капацитетът на батерията, толкова по-дълго можете да използвате самобръсначката, без да се налага да я зареждате. Благодарение на това можете да избегнете неприятна ситуация, когато самобръсначката се изхвърля в средата на бръсненето, с тази самобръсначка можете да забравите за такава ситуация.

➡️ ЗАРЕЖДАНЕ
Устройството се зарежда с помощта на USB зарядно устройство и се характеризира с висока и голяма гъвкавост. Устройствата могат да се използват успешно както у дома, в офиса, така и на пикници или биваци. Ако е необходимо, нищо не пречи на зареждането на тримера с помощта на USB гнездо:

ПАУЪРБАНК
ЛАПТОП
ТЕЛЕВИЗИЯ
ЗАРЯДНО
ЗАРЯДНО ЗА ТЕЛЕФОН

➡️ ИЗГРАЖДАНЕ НА САМОБРЪСНАЧКАТА
ГЛАВА ОТ ЗАКАЛЕНА СТОМАНА
НАДЕЖДЕН ДВИГАТЕЛ
БУТОН ЗА ВКЛЮЧВАНЕ И ИЗКЛЮЧВАНЕ
ТИТАНОВИ ОСТРИЕТА
АЛУМИНИЕВО ТЯЛО
4 СМЕНЯЕМИ КАПАЧКИ

➡️ В КОМПЛЕКТА, КОЙТО ПОЛУЧАВАТЕ
САМОБРЪСНАЧКА
4 СЪВЕТА: 1MM 2MM 3MM 4MM
ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ
МАСЛО ЗА ПОДДРЪЖКА
USB ЗАРЯДНО

➡️ Т-ОСТРИЕ ОСТРИЕ
Острието T-Blade е специален тип острие за тримери, което се характеризира с тристранна форма. Изработена е от висококачествен материал, който гарантира дълготрайност и дълъг експлоатационен живот.

T-Blades се използват главно за прецизно подстригване на косата, брадата и брадата, а формата им улеснява маневрирането на устройството на труднодостъпни места, като челюстта или около ушите.

Благодарение на T-Blade можете да постигнете много прецизен и равномерен ефект на рязане, което е особено важно за прецизните прически и стайлинга на брадата.

➡️ ПРОФЕСИОНАЛНО ПОДСТРИГВАНЕ
Електрически фризьорски тример с пълно оборудване, необходимо за професионално подстригване и оформяне на косата и брадата. Продуктът може да се използва като самобръсначка или като тример, зависи само от вашите нужди в дадена ситуация. Титановото острие осигурява прецизност, несравнима в други устройства, което предлага качество на рязане на най-високо ниво. Бръсначът ви позволява да отрежете, оформите и стилизирате. Той перфектно се справя както с твърдата брада, така и с меката коса, поради което офертата е адресирана до жените и мъжете.

➡️ НАДЕЖДНОСТ
Надеждността на тримера зависи от няколко фактора, като качеството на материалите, дизайна, ергономичността, мощността, както и от това как се използва и поддържа. Ето някои фактори, които влияят върху надеждността на самобръсначката за брада:

Качествените материали и конструкция - качествените материали и солидната конструкция гарантират здравината и дългия живот на самобръсначката. Самобръсначките, изработени от пластмаса, могат лесно да бъдат повредени, а в случай на повреда те често не могат да бъдат поправени.
Мощност - По-мощната самобръсначка обикновено работи по-надеждно и ефективно, особено с гъста и къдрава брада. Твърде ниската мощност може да доведе до задръстване на остриетата, което се отразява на качеството на прическата.
Ергономичност - самобръсначката приляга плътно в ръката ви и има удобен захват за лесна работа и по-добър контрол.
Почистването и поддръжката – не забравяйте да почиствате и поддържате самобръсначката си редовно – са ключови фактори за нейната надеждност. Редовното смазване и почистване ви позволява да поддържате оптимална производителност на самобръсначката.

➡️ КОМПЛЕКТ КАПАЧКИ
В комплекта ще получите 4 взаимозаменяеми съвета, които ви позволяват да регулирате дължината на рязането според индивидуалните нужди на потребителя.

Благодарение на включените приставки за гребен в четири размера, ще извършвате засенчване, ще поддържате равномерна дължина на косата както при бръснене, рязане, така и при оформяне на прическа или брада. След като премахнете приставките, острието прецизно се бръсне и ви позволява да създавате фантастични линии и модели на косата - тук сме ограничени само от въображение и умения.

➡️ НЕПРОМОКАЕМ
Нищо не пречи на използването на устройството във ваната или душ.

➡️ ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ
Не забравяйте да изплакнете острието под течаща вода след всяко използване на тримера, за да го почистите бързо, и смазвайте остриетата с масло от време на време (което е включено) това ще осигури гладко рязане и удължаване на експлоатационния живот.

➡️ ДИЗАЙН ОТ СТАРАТА ШКОЛА
Дизайнът от старата школа на самобръсначката се отнася до стила и класическата естетика от миналото. Характеризира се с елегантност и класически стил. Вечният дизайн на самобръсначката може да бъде свързан с времената, когато не е имало съвременни технологии и устройства, но нищо не може да бъде по-грешно - предлаганата самобръсначка е модерни технологични решения вътре. В този случай ретро стилът се съчетава с модерни функции



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.