FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
13 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Спален комплект Soft Wonder Edition 200 x135 сив комплект

27,44 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
705632696613
Баркод (EAN):
705632696613
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Мекото спално бельо Wonder-Edition от sleepwise е чудесно меко, дишащо, изсъхва незабавно и практически не изисква гладене. Прекарвате една трета от живота си в леглото. Чувствайте се блажени! С Soft Wonder Edition създадохме най-мекото и уютно, целогодишно спално бельо, което леглото ви някога е изпитвало. За изключително приятно докосване, нашите експерти по тъканите са избрали най-добрите влакна в света: супер микрофибърът е 10 пъти по-мек от коприната. Неговите влакна могат да се използват за създаване на тъкан, чиито изключителни свойства изненадват дори текстилните специалисти: Изключително високата плътност на конеца прави тъканта по-мека и по-дишаща от луксозния египетски памук. Постелките също са много лесни за грижа (пране на 40° без омекотител за тъкани, сушене за кратко време) и почти не се мачкат. Дългият експлоатационен живот се осигурява и чрез внимателно довършване на шевовете и ципа. За всички привърженици на леките материи с кадифено докосване: оставете се да бъдете очаровани  от постелки от sleepwise Soft Wonder-Edition със супер микрофибър, екологична сертификация и изключително лесна грижа.

Свойства:Изработен от 100% микрофибърСертифициран по OEKO-TEX® Standard 100Плътност на тъкане: 1500 TCнапрежение: ципНе съдържа вредни вещества и е подходящ за страдащи от алергииПрепоръки: пране на 40 градуса без омекотител за тъканиХигиенично пране до 90 градусаИзсушете на шнур или при ниска температура в електрическа сушилня

Обхват на доставка: 1 x пухени завивки1 x калъфка за възглавница

Размери:Размери на завивката Капак: приблизително 135 x 200 cm (wxt)Размери Възглавница покритие: приблизително 80 x 80 cm (wxt)



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.