FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
8 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Сребърна защита 3mk сгънато издание цял екран антивирусен филм

8,69 € /парче цена без данък
Поръчвам
Офертата скоро изтича
Побързайте, офертата изтича днес. Не се бавете, за да не пропуснете възможността!

Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Samsung
Складова единица (SKU):
49946
Баркод (EAN):
5903108449755

Контакт Обадете се

Сребърна защита 3mk сгънато издание цял екран антивирусен филм - описание

3mk цял екран антивирусно фолио Описание на продукта + Акценти

Сребърна защита 3mk Folded Edition 7H Fullscreen Antivirus Film за Samsung Galaxy Z Flip 3 5G Перфектно съчетан с екрана на Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, филмът от серията Silver Protection от реномираната марка 3mk е продукт, който освен защитните свойства на нашия дисплей, премахва бактериите, които се натрупват върху него. Антимикробното му покритие убива 99,9% от известните вируси, бактерии, гъбички и плесени. Филмът работи през цялото време, така че предпазва екрана ни от бактерии, които се натрупват върху него по време на ежедневна употреба.

Акценти на продукта: Марка
3мк
Поредица
Сребърна защита
Тип на продукта
Антивирусен защитен филм
Съвместимост
Самсунг Галакси З Флип 3 5Г

Защо да закупите този продукт? Дебелина: само 0.17 мм Твърдост на повърхността: 7H 3x увеличава здравината на екрана Case Friendly - съвместим с калъфа Предпазва от надраскване Устойчив на напукване Технология за самолечение™ Съдържание на комплекта: 1 x SilverProtection Film, Anti-Bubble Card™, CleaningSet

Допълнителна информация: Голямо предимство на фолиото Silver Protection 3mk е неговата гъвкавост, благодарение на тази възможност ви позволява да защитите и заоблената част на екрана. За да удължи живота на филма, производителят реши да използва самовъзстановяващо се покритие, което прави филма да работи през цялото време и е в състояние да премахне незначителни повреди или драскотини, причинени от използването на телефона. Благодарение на Self-Heal™ можем да се наслаждаваме на гладката повърхност на филма още по-дълго, а мехурчетата, образувани по време на монтажа, ще изчезнат в рамките на 72 часа. ЧЕТА! * След монтажа на филма има възможност за въздушни мехурчета или следи след монтажа. Благодарение на технологията Self-Heal™ те ще изчезнат в рамките на 72 часа.

3MK е полска марка, която произвежда основно закалено стъкло, хибридно стъкло, калъфи и защитни фолиа. Всички продукти на 3mk® са направени с най-голяма грижа, предназначени да осигурят най-добрата, най-невидимата защита за нашите устройства. Марката се характеризира с богат опит, който е потвърден от различни проучвания, сертификати и награди.


Начини за плащане

  • Превод
  • Пари в брой
  • Онлайн плащания
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Методи за изпращане

  • Вътрешни пратки
  • Чуждестранна пратка

Други оферти на търговеца на едро

Други оферти в тази категория

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.