FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Syris RD200-M1 RFID четец за 13.56 MHz чипове Mifare®, DESFire, NTAG

85,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словения
Стокова група
Нови  
Марки
Apple
Време за доставка
5 дни
Складова единица (SKU):
1379
Баркод (EAN):
1379
Последна актуализация
преди 1 месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

RD200-M1 е настолен USB четец, направен от доверения производител на RFID четци Syris Technology Corporation и работи на честота 13.56 MHz.

Това е четец на емулатори на клавиатурата по подразбиране и чете идентификационния номер на чипа във формат 8 HEX. Четецът включва CD с много помощни инструменти за настройка на четец и SDK софтуер.

Той поддържа отчитането на 13.56 MHz RFID чипове съответно на протокол ISO 14443 A и B, и работи с чипове като Mifare Classic®, Mifare DESFire®, Fudan F08 и NFC чипове като NTAG213, NTAG215, NTAG216 и др.

Някои често срещани приложения за Syris RFID четци RD200-M1 са идентификация на лицето за приложение за работно време и други бизнес приложения, идентификация на активи, безконтактни плащания и др.

Той се откроява от тълпата, защото е много надежден и идва със софтуерни инструменти, така че имате много възможности за персонализиране на начина, по който работи.

С приложението за настройка можете да зададете формата на идентификационния код за четене по повече от 50 различни начина, да контролирате зумера, да добавите префикс или постфикс, да го зададете като "Virtual COM" или "AutoRead", да кодирате чипове и т.н.

Ако трябва да прочетете идентификационния номер на чипа по същия начин, по който другите NFC устройства четат (NFC телефони, таблети и т.н.), трябва да зададете изходния формат на 14 HEX обратен байт. Когато настройката е извършена, тя може да се използва на различни платформи, включително операционни системи Android, Linux и Apple.

Syris RD200-M1 е десктоп четец за 13.56 MHz безконтактни чипове. Това е USB plug-and-play устройство, което означава, че не е нужно да инсталирате драйвери. Той работи като емулатор на клавиатурата по подразбиране, като чете идентификационния номер на чипа и го поставя на дисплея (вътре в таблицата на Excel, Notepad, уебсайт, поле за въвеждане на приложения и т.н.). Той идва със софтуерни инструменти и може да бъде настроен да работи и като четец за серийна емулация на портове.

Опции за настройка и SDK инструменти за разработка на софтуер

RFID четецът RD200-M1 обикновено се използва за четене на идентификационния код на чипа в различни формати и показване на екрана. Ако искате да прочетете идентификационния номер на чипа на виртуален COM порт, можете лесно да промените фърмуера на четеца и да го настроите по този начин. Има и друга опция за настройка на режима на работа на четеца и тя се нарича "AutoRead", където четецът автоматично чете данните от RFID таг памет и ги показва на екран. Той основно работи като емулатор на клавиатурата за съхранените данни в паметта на маркера. Когато кодирате чипа, можете да изберете свой собствен ключ, така че съхранените данни да не могат да се четат от обществеността или неупълномощени потребители. За да прочетете криптираното съдържание, трябва да използвате същия ключ и върху читателя. Това се прави с инструменти за настройка и когато е зададено, можете да използвате четеца на всяко устройство.

SYRIS RD200-M1 по подразбиране е четец на клавиатурен емулатор и чете идентификационния номер на чипа във формат 8 HEX. Четецът включва CD с много помощни инструменти за настройка на четец и SDK софтуер.
С приложението за настройка можете да зададете формата на идентификационния код за четене по повече от 50 различни начина, да контролирате зумера, да добавите префикс или постфикс, да го зададете като "Virtual COM" или "AutoRead", да кодирате чипове и т.н.

За да зададете формата за четене по същия начин, по който четат другите NFC телефони и таблети, трябва да зададете изходния формат на 14 HEX обратен байт.

Когато четецът работи във виртуален COM режим, получавате UID кода в основния формат HEX и той не може да бъде променен с инструментите за настройка. Въпреки това, трябва да го промените след това и това обикновено изисква известно програмиране.

Ако поставите един и същ етикет два пъти на четеца за кратък период от време, той ще прочете маркера само веднъж, защото има функцията "Same Card Detection", което означава, че няма да прочете една и съща карта два пъти в определения период от време.

CD предоставя инструменти за разработка на софтуер, включително API, примерни кодове за BCB6, VB6, VB.NET и библиотеки за VC, VB, BCB, DevC и C #.

RD200 работи на компютри и устройства на Apple с Android OS, въпреки че конфигураторът е предназначен само за персонални компютри. Ако настроите четеца на компютър, той ще запази настройките и на компютрите на Apple и други платформи.

Техническа спецификация

Производител: Syris Technology Corp.
Име на продукта: RD200-H1-G

Работна честота: 13,56 MHz
Тип четец: настолен четец
Разстояние за четене: до 7 см
RF протокол: ISO14443

Интерфейс: USB
Софтуер: CD с конфигуратор и SDK инструменти (API, поддръжка BCB6, VB6, VB.NET примерна програма и VC, VB, BCB, DevC, C # библиотека.)

Вграден двуцветен светодиод и зумер сигнал.

Функция за надстройка на USB фърмуера

Размери на четеца: 105 Ш x 72 В x 16 Д (мм)
Размери на опаковката: 200 W x 165 H x 37 D (mm)

Тегло на четеца: 73 г
Тегло на опаковката: 215 g

Потребителски H.S. Код: 8471 90 00 00

Работна температура: -20°C до 65°C 95% RH
Температура на съхранение: -30°C до 85°C 95% RH

Мощност на зареждане: Стандартна USB мощност (5V 500mA)


Приложения
Изтеглете файла syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.