FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
14 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

TiNifogo тигров гаечен ключ 48 в 1 гаечен ключ инструменти

2,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1652 парчета
Налично количество
1652 парчета
Държава
Италия
Стокова група
Нови  
Време за доставка
3 дни
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

▲【【Уникално проектиран】Многофункционален ключ, специално инструмент, който комбинира 48 инструмента в един и прави всеки ремонт лесен и бърз. Като просто кликнете върху различните размери веднага, те са инструментът, от който се нуждаете за работата.
▲【Лесна преносимост】 Не се нуждаете от множество гаечни ключове или големи комплекти инструменти, а само от въртящата се глава, за да намерите правилното прилягане. Уникалният революционен дизайн на инструмента за зъби ви позволява да направите както стандартни, така и метрични размери - просто обърнете цялото нещо и имате повече размери.
▲【Fast】За разлика от други гаечни ключове, гаечен ключ ви позволява да работите под ъгъл 45°. Удобно и ви спестява време. Справяйте се с проекти в целия дом, на път, на работното място, навсякъде. Този професионален инструмент е проектиран с въртяща се на 360° глава, която бързо прави промени във формата, от който се нуждаете.
▲【【Приложение】Професионален инструмент, който е предназначен да се справи с всички ваши проекти във вашия дом, магазин или работно място, идеален за: кола, дом, на открито и повече
▲【Прецизен процес】 – Неговата здрава, издръжлива и издръжлива конструкция е изградена така, че да издържи и готова да издържи години на тежка употреба. Тройно хромирано покритие с пълно лакиране, така че е лесно за почистване и устойчиво на корозия



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.