FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
14 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Унисекс ветровка за къмпинг и външен панталон

от 75,00 € /парче цена без данък
90,00 € от 50 до 100 парчета
85,00 € от 101 до 200 парчета
80,00 € от 201 до 300 парчета
75,00 € от 301 до 401 парчета

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
4 500,00 €
Налично количество
без ограничение
Държава
Пакистан
Стокова група
Нови  
Марки
Finish
Време за доставка
7 дни
Последна актуализация
Преди повече от месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Информация за тъканите

• Водоотблъскващ с DWR обработка
За да направите тъканта устойчива на влага, можете да направите остроумно отблъскващо, като използвате така нареченото DWR третиране от външната страна на тъканта (Durable Water Repellant Finish), което е импрегниране. Има различни видове DWR третирания, ние използваме едно без токсичния химикал флуоровъглерод е DWR
обработка/импрегниране, което кара водата да образува малки капки от външната страна на тъканта, които се "търкалят". DWR третирането се използва по време на много измивания, но може да бъде подобрено по време на обработката на измиване или да се напръска. Този вид обработка не пречи на дишането, а само засяга повърхностното напрежение на водата.

• Сертифициран OEKO-TEX
Нашето производство на платове е сертифицирано по Oeko-Tex за опазване на околната среда и здравето на потребителя. Платовете и всички детайли са тествани за вредни вещества; следователно артикулът е безвреден от екологична гледна точка за хората.

• Плат в Rip-Stop
Rip-stop е начин за тъкане на тъкан, така че да не се разкъсат разкъсванията, които могат да възникнат. Прилича на малка мрежа от подсилващи нишки. Това позволява издръжлива, но лека тъкан.

• Опъвам, разтягам
За да се получи разтегливо свойство на плата, той се състои отчасти от 2% еластан, който допринася за доброто движение в дрехите, което повишава комфорта.

ПАТАЛОНИ ЗА ДИШАНЕ имат няколко различни функции, които са подходящи за активен живот на открито. Високото съдържание на памук прави панталоните дишащи; материалът е гъвкав и удобен. Стилни и функционални детайли, които са подходящи за няколко различни дейности на открито. Водоотблъскващ с DWR обработка, OEKO-TEX сертифициран, Rip-Stop, Stretch.

Характеристика
Панталон за дишане

• Водоотблъскващият панталон има здрави и много много щипки за колан заедно с ластик в талията, за да задържи панталоните наистина на място. Ластикът в талията също така позволява вариации в размерите на талията без влошаване на прилягането.

• Панталонът на открито унисекс има дълбоки джобове на бедрата, които позволяват мобилност при огъване с предмети в джобовете.

• Панталонът за къмпинг има джобове на бедрата, поставени отстрани за съхранение на по-голям материал, който се простира от тялото на няколко сантиметра, за да се сведе до минимум триенето/триването.

• Панталонът има джобове за коляното, оборудвани с наколенки, които могат лесно да се свалят или поставят обратно в зависимост от нуждата.

• Дишащият панталон е снабден с велкро/велкро ленти на прасците, с тези презрамки можете да намалите триенето около кръста при ходене на дълги разстояния, имат облекчаваща функция.

• Външният панталон може да се отваря по протежение на прасеца с цип за лесна смяна на чорапите. Това също ви позволява да свалите и обуете панталоните с повечето ботуши.

• Панталоните се регулират в краищата на крачолите, за да могат да се адаптират към различни видове ботуши, а също и към големи ботуши.

• Панталоните се закопчават с ремък от плат около връзките на обувките, за да се създаде ключалка, така че при терен/сняг да не се плъзгат нагоре върху ботушите.

• Панталоните имат и два дълбоки джоба отзад.

• Панталоните са без вътрешна материя и съхнат изключително бързо.

Други спецификации на продукта:

Талия: Нормална талия
Прилягане: Нормално прилягане
Дължина на панталоните: Цяла дължина
панталони Закопчаване на крачолите: Фиксирана дължина, Регулируеми краища на крачолите Предварително
свити колене: Да
Закопчалка за ботуши: Да
Брой джобове: 6
Джобове: Два големи джоба на бедрата, два джоба за ръце, два задни джоба
Вентилация: Да, ципове с предимство в краищата на краката вентилационна цел.
Инструкции за пране: 30°C нормален процес
Химическо чистене: Не химическо чистене
Избелване: Не избелвайте
Сушене: Не сушете в сушилня
Желязо: Не се препоръчва (ниска топлина)
Други инструкции за грижа: не използвайте омекотител, импрегниране без флуоровъглерод след пране, пране с подобни цветове


Приложения
Изтеглете файла label-placement-for-pant.jpg


Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.