FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
17 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Уок индукционен 32,5 см, тиган уок със сваляща се дървена дръжка, желязна тенджера

9,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
96 парчета
Налично количество
96 парчета
Държава
Германия
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Уок индукция 32,5 см, тиган за уок с подвижна дървена дръжка, желязна тенджера от въглеродна стомана със стъклен капак, без покритие, черен
капандур 12233 32см
Състояние: стока, чисто нова стока.
Единична цена: 9.00 €
Брой парчета на палет: 96 броя

Относно този артикул

Висококачествена въглеродна стомана - Изработена от висококачествена въглеродна стомана, повърхността е обработена с двойно окисляване и азотиране и след високотемпературно топене, полиране и рафиниране три пъти, осигурява отлична издръжливост и устойчивост на ръжда.
100% нетоксичен - без покритие, 100% без токсични химикали като PFOA и PFOS. Твърдостта е четири пъти по-висока от тази на обикновеното желязо. Може да се използва с всяка шпатула и почистващ инструмент, без да се притеснявате от драскотини и деформации. С увеличаване на честотата, уокът става уок с незалепващо покритие.
Подробен дизайн - Подвижната дървена дръжка е специално проектирана за лесно съхранение. Лесен за разглобяване без инструменти. Халката за окачване е за висящо съхранение и лесна за сушене. Помощната дръжка помага при преместване или съхранение на уок, ергономичната неплъзгаща дървена дръжка го поддържа хладна по време на готвене при висока температура, като същевременно осигурява сигурен и удобен захват.
Енергоспестяващ уок - плоска основа подходяща за всички видове готварски печки, включително индукционни готварски печки, газови готварски печки, електрически готварски печки, стъклокерамични готварски печки и др.; Повърхността на уок е гладка и лъскава, не се залепва лесно, при готвене се използва по-малко масло. Бързо и равномерно нагряване.
Лесен за почистване - Моля, подправете уок уок преди употреба, защото при правилна употреба и грижи уокът може да се превърне в физически незалепващ уок и да постигне бърз ефект на почистване.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.