FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
13 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

32,72 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Klarstein
Складова единица (SKU):
4260414899386
Баркод (EAN):
4260414899386
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Creamberryfrozen кисело мляко сладолед вземане машина бутилка охладител 1,5l
Супер бърза машина 4 в 1: за приготвяне на сладолед, замразено кисело мляко и млечни шейкове или охлаждане на бутилки за напитки.
Голям термичен контейнер с капацитет 1,5л за производство на сладолед в големи количества само за 20 минути.
Лесна работа с 2 бутона и програмируем таймер за заспиване.
От днес, без повече чакане за вкусен сладолед! Какъвто и да е сезонът, с Klarstein Creamberry можете незабавно да създадете плодов сладолед, италиански сладолед, сорбета или замразено кисело мляко от избрани съставки, което прави очите на децата и другите гастрономи да блестят от радост.
"Домашно приготвени сладоледени творения от вкусни съставки за 20 минути"
Creamberry е турбо-машина за сладолед, която замразява избрани съставки в 1.5l, двойно изолиран термичен контейнер само за 20 минути и извиква вкусен, кремообразен сладолед. Това гарантира отлично освежаване в горещите дни и голямо забавление, а на детските рождени дни - освен това можете да сте сигурни какво ядат нашите близки. Той също така ви позволява да подготвите ледената маса, като вземете предвид ограничения като непоносимост към лактоза или алергии.
"Насладете се на разнообразието от вкусове"
В допълнение към приготвянето на сладолед, машината Klarstein Creamberry може да създаде вкусни млечни шейкове в гниенето на окото. Можете също така да си направите такива деликатеси като сорбе или замразено кисело мляко. Всичко това се прави от машина за сладолед, използваща по-малко от 10 W на час.
"Усещане за лед само с няколко стъпки"
Работата на машината за сладолед е много проста и се извършва чрез интуитивно управление на бутоните на капака. Тук можете да зададете времето за работа на устройството чрез цифров дисплей. По време на работа на устройството часовникът отброява оставащото време. Чрез капака в капакакомпоненти, те лесно влизат в контейнера, където бъркалката трудоемко ги смесва. Ако част от съдържанието замръзне, функцията за автоматично изключване предпазва двигателя от повреда от заклещена бъркалка. За по-лесно боравене със студения контейнер за сладолед, той има пластмасова дръжка с форма на пръстен, което улеснява изваждането на контейнера от машината за сладолед, без да се притеснявате от измръзване на пръстите си.
Моля, имайте предвид, че контейнерът на машината за сладолед трябва да се охлади в хладилника най-малко 8 часа преди да се пристъпи към производство на кремообразната ледена маса. Затова препоръчваме да го съхранявате във фризера, така че Creamberry винаги да е готов за употреба.

Продуктът е след връщане - има пластмасова пукнатина, но въпреки това е напълно функциониращ.

Основна информация: 4-в-1 машина за сладолед: за приготвяне на сладолед, замразено кисело мляко и млечни шейкове или охлаждащи бутилки за напиткитурбо-оборудване: пресен кремообразен сладолед само за 20 минути1.5-литров термичен контейнеризключително икономична консумация на енергия: по-малко от 10W на час Характеристики: проста работа с два бутона и цифров дисплейрегулируем таймер 20- 40 min.display на оставащото време по време на работа на машината пълнене клапа в капакаудобна дръжка пръстен за лесно боравене с контейнерите за ледена маса стабилни, нехлъзгащи се гумени крачетамалки размери на заетата зонаинструкция за употреба с правила превключвател за включване / изключване на предния панелзахранване: 220-240V ~ / 50-60HzОбхват на доставка: 1 x базова основа1 x термичен контейнер1 x капак с драйв1 x ръководства за миксер на немски, английски, италиански, френски, испанскиРазмери: размери (устройство): 19 x 23.5 x 19 cm (ширина x височина x дълбочина)размери (термичен контейнер): 15 x 18 cm (височина x Ø)тегло: (устройство):приблизително 2,8 kg



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.