FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

вибрационен тренажор многофункционална тренировъчна пейка с дистанционно управление

50,62 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
444 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm2037
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 5 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Тренировъчна пейка за вибрационни треньори, ако искате да направите нещо за вашето здраве
С този нов метод можете ефективно да оформите тялото си. Благодарение на вибрациите, ефективността на тренировъчната пейка за вибрационни тренировки може да бъде няколко пъти по-висока от тази на традиционните форми на обучение и отпуска мускулите след изтощителна работа, спорт или тежко физическо натоварване, така че тялото ви може да се регенерира по-лесно и да се почувствате отново отпочинали.

Използването на пейката за вибрационен тренажор подобрява баланса и координацията, стимулира кръвообращението и храносмилането, а също така поддържа и укрепва дълбоко разположените мускули, които са трудно достъпни с други форми на обучение. Можете да тренирате и оформяте тялото си с много по-малко тренировки, по-малко време и по-малко напрегнати от традиционните форми на обучение. Вибрационната тренировка е нежна, приятно отпуска тялото, така че можете да я използвате като начин да охладите по-трудна тренировка.

Тъй като увеличава кръвообращението, той може значително да подобри общото ви благосъстояние само след няколко сесии. Ще се чувствате по-отпочинали, във форма и активни. Той помага в борбата с общата умора и стрес, увеличава енергията ви, а приятното изтръпване засяга целия ви ден. С повишено кръвообращение снабдяването на тялото с кислород се увеличава, повече хранителни вещества достигат до клетките и тъканите.
Рефлексивната, много бърза последователност на мускулните контракции и работа увеличава гъвкавостта и издръжливостта на мускулите. Той предотвратява развитието на мускулна слабост, като същевременно не натоварва толкова сърцето и ставите, колкото традиционната тренировка. Мускулите остават стегнати и млади, можете да се представяте по-добре в спорта и на работното място, или можете да се справите по-добре след това дори от тежка физическа поза. Силните мускули поддържат скелетната система здрава, така че те също помагат за предотвратяване на проблеми.

Кръвообращението в ставите се увеличава, производството на синовиална течност се увеличава, което помага да се предотврати износването и калцификацията на ставите и да се избегнат последващи болки, произтичащи от тях.
Благодарение на ефекта си за подобряване на кръвообращението, той стимулира и регулира метаболизма, помага за изгарянето на мазнините и по този начин за намаляване на теглото, а също така може да бъде ефективен срещу целулита, тъй като поради благоприятния си ефект върху съединителната тъкан, кожата става твърда и еластична, тялото запазва младостта си, така че видимите процеси на стареене също могат да бъдат забавени.
Пейката за вибрационен тренажор трябва да се използва със свити крака или в поза, която задейства рефлексите на тялото ви за поддържане на баланса, когато вибрира. Вибрациите предизвикват много мускулни контракции в тялото ви за кратко време, така че можете да постигнете няколко пъти ефекта от традиционната тренировка само с няколко минути практика на ден. 
Следователно, при наличие на медицинско съгласие, употребата му може да се препоръча дори за по-възрастни хора. За оптимален ефект се препоръчва продуктът да се използва поне 3-4 пъти седмично в продължение на няколко минути.
Тренировъчната пейка има дистанционно управление, което ви позволява лесно да регулирате интензивността на вибрациите на 20 етапа, така че да можете да прилагате най-подходящата форма на обучение според вашите нужди всеки път. Основни характеристики:- Стимулира мускулите с вибрации- Подобрява кръвообращението, стимулира метаболизма- Укрепва, стяга и поддържа мускулите млади- Не натоварва сърцето и ставите- Укрепва нежно, не се уморява- Облекчава стреса, намалява умората- Подобрява чувството за баланс и координация- Помага за разграждането на мазнините и по този начин за намаляване на теглото- Бори се с целулита, като стимулира кръвообращението- Поддържа младостта и свежостта тяло- 20 регулируеми предавки- Максимална товароносимост: 120 кг
Съдържание на пакета:- 1 x вибрационен тренажор- 1 x дистанционно управление- 1 x захранване
Цвят: Бял, Червен

Устройството не съдържа гумени влакна!



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.