FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
17 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

UniQat 462-парче ръчен инструмент комплект с високо прецизен динамометричен ключ - професионален клас, чисто нов

3,20 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
462 парчета
Налично количество
462 парчета
Държава
Литва
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Представяме ви професионалната колекция ръчни инструменти UniQat, включваща експанзивен комплект от 462 части, оборудван с високопрецизен динамометричен ключ. Този цялостен пакет служи като съществено множество за различни приложения, пригодени да отговарят на взискателните стандарти за качество и производителност.

Нашите ръчни инструменти UniQat са проектирани за издръжливост и надеждност. Всяко парче е изработено от превъзходни материали, осигуряващи дълготрайна употреба и изключителна устойчивост срещу износване, отразявайки ангажимента на марката за върхови постижения.

Гвоздеят на тази колекция е динамометричният ключ, известен със своя точен контрол на напрежението. Неговият педантичен дизайн улеснява точните настройки на въртящия момент, като по този начин гарантира прецизност във всеки завой. Независимо дали става въпрос за промишлени, автомобилни или DIY проекти, този комплект осигурява правилния инструмент за всяка задача.

Спецификации: Производител: UniQat, Състояние: Ново. Офертата е за покупка на едро от 462 бройки. Моля, имайте предвид, че цената е без ДДС.

Ако имате въпроси или желаете да направите поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да помогнем.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.