FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
7 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi Amazfit T-Rex Pro Steel Blue EU

90,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi
Складова единица (SKU):
XIATREXPWSBLUE
Баркод (EAN):
6972596102519
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Изследвайте инстинкта си
Издръжливост от военен клас / 10 ATM Водоустойчивост Измерване на наситеността на кръвта с кислород
ГОТОВ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ ДИЗАЙН
Издръжливост, за да постигнете собственото си
Формата на Amazfit T-Rex Pro е здрава и солидна с различни ъгли. След като е преминал 15 военни теста1, часовникът може да се бори с вас през горещи пустини, влажни дъждовни гори и полярни ледници. Станете свидетел на издръжливост, която се бори с природните стихии с лекота.
* Съответните данни по тази тема идват от следния доклад: H202005252293-01BG-G2. Не се препоръчва продължително излагане, тъй като може да повреди часовника и неговите компоненти.
Издръжливост отвътре навън
Amazfit T-Rex Pro е титанична комбинация от практичност, здравина и комфорт.
Външният безел е подложен на процес на метално пръскане, който подобрява богатите текстури на лекото 60-грамово тяло на часовника.
Яснотата на 1,3-инчовия HD AMOLED цветен екран с винаги включен дисплей гарантира, че не е необходимо да спирате дейността си, за да проверите важна информация.
Amazfit T-Rex Pro е придружен от щадяща кожата силиконова каишка с дизайн, който отвежда потта, за да гарантира, че остава сух и удобен.
ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В ПРОУЧВАНЕТО
Тръгнете по пътя и се изправете срещу каквото и да дойде
Amazfit T-Rex Pro е изследователски партньор на високо ниво, поддържащ четири глобални навигационни сателитни системи, 10 ATM водоустойчивост2, система за измерване на насищането с кислород в кръвта3, инструмент за проследяване на времето4, монитор за изгрев и залез4, дисплей за текущата фаза на луната5, компас и барометричен алтиметър, ултра дълъг 18-дневен живот на батерията6 при типична употреба и над 100 различни спортни режима7.
Изследвайте непознатото
Поддържаните четири глобални навигационни сателитни системи предлагат бързо позициониране с висока степен на точност. Без значение къде отивате, винаги ще знаете къде се намирате8.
Ride the Tide and Make Splash
С клас 10 ATM, Amazfit T-Rex Pro е водоустойчив на дълбочина до 100 метра2, така че можете да сърфирате, плувате или изследвате мистериозния подводен свят заедно.
Издигайте се безопасно с измерване на насищането с кислород в кръвта3
В райони с голяма надморска височина всеки метър, който изминете нагоре, идва с по-големи предизвикателства. Следователно Amazfit T-Rex Pro ще ви предупреди всеки път, когато открие, че изпитвате големи промени във височината9, и ще ви подкани да направите теста за насищане на кръвта с кислород. Този тест може да се направи и когато се чувствате неудобно, за да защитите по-добре тялото си.
Упражнявайте се максимално и следете всяко свое движение
Amazfit T-Rex Pro разполага с над 100 спортни режима7 и може да се използва за наблюдение на критични данни като пулс при тренировка, изминато разстояние, скорост на движение и изгорени калории в реално време за повечето спортни режими, за да ви помогне да проследявате и подобрявате вашите атлетично представяне.
Алгоритъмът FirstBeat™ оценява специализирани данни като вашето максимално поглъщане на кислород10, пълно време за възстановяване и тренировъчно натоварване, за да определи количествено вашите постижения след всяко предизвикателство.
Нашият най-нов самостоятелно разработен алгоритъм за разпознаване на тренировка ExerSense™ автоматично разпознава осем спортни режима и записва съответните данни за тренировка11.
ПАЗЕТЕ ЗДРАВЕТО СИ И ПОДДЪРЖАЙТЕ ФОРМА
Поддържайте напредъка си тиктакащ с наблюдение на сърдечната честота12
Amazfit T-Rex Pro предлага 24-часово наблюдение на сърдечната честота и е в състояние да предоставя незабавни сигнали за висок сърдечен ритъм. Здравето на сърцето е основен приоритет и затова вашият Amazfit T-Rex Pro го проследява по всяко време и може също така да записва променливостта на сърдечната ви честота (HRV) през целия ден, за да следи нивото ви на стрес. Да се научите да релаксирате е първата стъпка в защитата на вашето здраве.
Получавайте персонализирани оценки с PAI13
PAI е система за оценка на здравето, която използва алгоритъм за трансформиране на сложна информация като сърдечен ритъм, продължителност на дейността и други здравни данни в една цифрова стойност, уникална за всеки потребител. Системата за оценка на здравето PAI поддържа повечето режими на тренировка, независимо от времето или местоположението, и в допълнение създава персонализирана оценка на здравето за всеки потребител, за да предложи персонализирано потребителско изживяване.
Разберете вашата почивка с мониторинг на качеството на съня14
Качеството на съня е от съществено значение за здравето и затова Amazfit T-Rex Pro служи като ваш личен асистент за сън. Часовникът може да разпознава различни състояния на сън - като лек, дълбок и REM етап на сън, както и дневна дрямка, и следи всички потенциални проблеми с дишането по време на вашия сън15.
Вашият най-добър личен асистент
Amazfit T-Rex Pro ви уведомява за всякакви входящи текстови съобщения или обаждания, планирани аларми и събития, за да ви предпази от пропускане на важна информация. Освен това може лесно да контролира възпроизвеждането на музика на вашия мобилен телефон чрез Bluetooth, така че да можете да се наслаждавате на любимите си плейлисти в движение.
Спецификации:

Размери: 47,7 X 47,7 X 13,5 mm
Тегло: 59.4g (с каишка)
Материал на корпуса: Поликарбонат
Материал на каишката: Силиконова гума
Дължина на каишката: 122 мм (дълга), 78 мм (къса)
Ширина на каишката: 22 мм
Степен на водоустойчивост: 10 ATM
Тъчскрийн: Закалено стъкло + покритие против пръстови отпечатъци
Дисплей: 1.3" HD AMOLED дисплей
Разделителна способност: 360 X 360
Alw



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.