FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
21 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi HUTT W66 Window Cleaner Robot White EU

205,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi
Складова единица (SKU):
HUTTW66
Баркод (EAN):
6971820280535
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Изключително проектиран, с вграден резервоар за вода 150ML интелигентен контролен резервоар за вода, Добавете 8 комплекта точки за пръскане, Пръскайте вода равномерно, парцалът винаги ще поддържа влажност.
Старт с едно щракване, интелигентно планиране на маршрут Планирайте най-добрия маршрут, когато работата по почистването приключи, той автоматично се връща в началото.
Интелигентен алгоритъм на HUTT THINK Автоматично променя мощността на засмукване, автоматично сканира чистотата на стъклото, по-безгрижно от ръчното почистване на прозорците.
2600PA високо засмукване Интелигентно разпознаване на стъкло, бърза адсорбция. Автоматично увеличаване на налягането за почистване.
Предвидете предварително и избягвайте препятствия Когато достигнете ръба на прозореца, той автоматично ще се забави предварително и многократно ще избърше ръба на стъклото.
Интелигентно бягство, надстройка на четири колела до сензор за лазерно откриване, който може да прецени различни материали за лепило за стъкло, обикновени материали за ръбове на прозореца и стъкло без граници, Точно идентифициране на ръба на стъклото и избягване на опасност.
Висококачествени части, ARM архитектура с гарантирано качество, процесор CORTEX-M3, литиево-полимерна батерия, сензор за налягане FREESCALE, жироскоп чип, безчетков DC мотор от висок клас. Сензор за откриване на нивото на водата Микрофибърни кърпички.
Излъчване на човешки глас от IC, състоянието на машината може да бъде известно веднага щом слушате.
Лек и преносим дизайн 2,99 инча ултратънък корпус, дори ако мрежата против кражба е монтирана, тя пак може да се почиства.
нисък шум Оптимизиране на шума от вентилатора, помпата, мотора, предавката.
Неплъзгаща се специална писта, Многослойна композитна писта Иновативни синтетични материали, силикагел с висок вискозитет върху външния слой.
Защита при прекъсване на захранването на UPS Дори при внезапно прекъсване на електрозахранването у дома, роботът може да работи нормално в продължение на 20 минути.
Приложима сцена, подходяща за почистване на стъкло, керамични плочки, огледала, дървени врати, мрамор, неръждаема стомана и други фасадни материали и може да се избърсва без рамки.

Размери: 231.5 x 231.5 x 76 мм
Тегло: 1,4 кг
Батерия: 300 mAh
Входно напрежение: 100-240V 50 / 60Hz
Изходно напрежение: 24V



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.