FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi Mi Автоматичен дозатор за сапун с пяна Бял EU BHR4558GL

8,40 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi
Складова единица (SKU):
29349
Баркод (EAN):
6934177723179
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Ефективен, антибактериален сапун се разпределя, след като ръката ви е протегната
Безконтактният дизайн е по-хигиеничен / Ефективен при убиване на 99,9% от всички микроби / Овлажняващи и удобни растителни екстракти
* Включва дозатор за сапун × 1
Комплект автоматичен дозатор за сапун Mi, носител на наградата за добър дизайн за 2018 г
Като безконтактен автоматичен дозатор за сапун, той осигурява постоянно и ефективно почистване, като същевременно спестява време и вода. Компактният, минималистичен и сдържан дизайн е перфектен за всяка баня или кухня и предлага висококачествено и елегантно изживяване при миене на ръце.
—— Комитет за награди за добър дизайн
Автоматичен, безконтактен дозатор за сапун Грижи се за цялото семейство
За да защитите здравето на вашето семейство, започнете с това ново изживяване при миене на ръце. Сега просто протегнете ръцете си за обилен, плътен сапун, който осигурява ефективно почистване на ръцете и лека защита. С мехурчета с висок афинитет дори вашите деца ще се влюбят в миенето на ръце.

Инфрачервена индукция на близост
Бързо дозиране на сапун за 0,25 секунди

Изобилни мехурчета с микроразмер за дълбоко почистване на кожата, които проникват в порите ви.
Задайте съотношението газ-течност на пяната между 12:1[2]. Пяната е плътна, със силна адхезия след преминаване през отвор с размер на микрометър с двустепенен разделителен филтър. Фината, плътна пяна осигурява адекватно покритие за епидермиса на кожата и достига до фините пори за дълбоко почистване.
Ефективно инхибира ежедневните бактерии с антибактериална степен до 99,9%[ 3 ]
Тестове от авторитетна лаборатория са доказали, че може ефективно да инхибира E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans и други често срещани ежедневни бактерии, със степен на инхибиране до 99,9%, за ефективна защита за цялото семейство.
Леко киселинната формула има ниво на pH, близко до това на pH на кожата[ 4 ]Лека грижа за чувствителната кожа без опъване
Формулата с ниска киселинност има същата pH стойност като тази на човешката кожа, така че дългосрочната употреба не причинява увреждане на pH баланса на кожата и оставя ръцете меки и гладки. Добавеният глицерин е с мека текстура, направен е от натурални масла и хидратира ръцете ви.
Натуралният растителен екстракт е освежаващ и приятен
Ароматизиран с LMR естествен растителен екстракт от Франция.
Аминокиселинен дезинфектант за ръце
Суровини, включително натурално кокосово масло с мека текстура и аминокиселина за дълготрайна хидратация без стягане. Ароматът е съставен от момина сълза, със сладки нотки на портокалов цвят. Текстурата е мека. Хидратиращият, свеж плодов аромат е като цветя във вода, които се събират в един привлекателен, приятен аромат.

Връхни нотки : Момина сълза, портокалов цвят, мандарина
Нотки на тялото: круша, ябълка, краставица
Базови нотки : перуански балсам

Точно дозиране, така че една бутилка може да издържи дълго време
Дозира се контролирано количество сапун. Богатата пяна оставя ръцете чисти и се изплаква лесно, без да оставя следи. 320 ml голям капацитет Осигурява на цялото семейство до 50 дни употреба и до 400 цикъла на дозиране на сапун. [ 5 ]
Високоефективен микромотор По-тих с ниска консумация на енергия
Високоефективният микромотор с гумена амортисьорна структура осигурява високоефективно дозиране на сапун и е тих без смущения от шум. Интелигентният дизайн на светлинна индукция намалява консумацията на енергия. Четири AA батерии могат да осигурят на цялото семейство до 9 месеца употреба. [ 6 ]
Класически, минималистичен дизайн Компактният дизайн е идеален за всяка среда
Класически минималистичен дизайн, идеален за бани и кухни. Тялото на дозатора е с висококачествено матово покритие, прозрачно за лесно следене на нивото на сапуна.

Компактен корпус, свободно стоящ
Устойчив на пръски[ 7 ]
Екологични материали[ 8 ]

Следвайте препоръките на Световната здравна организация. Практикувайте здравословна хигиена при миене на ръцете

Индукционен дозатор за сапун
Разтрийте дланите си една в друга
Разтрийте гърба на ръцете си с длани
Сключете пръстите си
Въртете палци
Разтрийте върховете на пръстите си
Изплакнете с чиста вода

Моля, обърнете внимание: малък брой потребители може да изпитат алергична реакция към този продукт, в този случай потърсете спешна медицинска помощ.
[1]Данни от тестове от лаборатория Xiaowei, след тестове, най-дългото време, необходимо за задействане на дозирането на сапун, е 0,25 секунди.[2]Данни от тестове от лаборатория Xiaowei, резултатите от тестовете показват 12:1 при стайна температура (25 ℃).[ 3]Антибактериален процент до 99,9% се отнася до антибактериален процент до 99,9% за E. coli, Staphylococcus aureus и Candida albicans при условията на теста. Резултатите са само за справка. Доклад от теста за антибактериална скорост, издаден от Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., Доклад №: JKW180227-04.[4]Тест за рН стойност за антибактериален дезинфектант за ръце, проведен от Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., Доклад № .: JKW180227-04. Тест за рН стойност за аминокиселинен дезинфектант, проведен от Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc., доклад №: SDP-R-20180903-9.[5]Данни от теста от Xiaowei Biological Laboratory, изчислени въз основа на предположение o



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.