FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
22 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer H300 White EU BHR5081GL

20,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Dior - LIP - Xiaomi
Складова единица (SKU):
33848
Баркод (EAN):
6934177744259
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Компактна и лека бърза сушилня
9,5 cm ултра-къс корпус / 20 m/s супер голям въздушен поток / 50 милиона отрицателни йони / 57°C интелигентен контрол на температурата
Удобен за хващане, лек и удобен за пътуване
Иновативната структура идва с ултра-къс калъф, не по-дълъг от пръчка червило, което позволява удобно захващане. Носете го лесно със себе си, докато пътувате за допълнителна сигурност.

Дължина на червилото*
Леко тяло

Турбовентилаторни перки за създаване на силен и стабилен въздушен поток
Въз основа на принципа на работа на самолетните турбинни двигатели, уникален дизайн, включващ извити лопатки и изпускателен отвор за въздух, намалява загубите на вятърна енергия и ефективно подобрява скоростта на въздуха. Моторът с висока производителност произвежда силен въздушен поток, който бързо изпарява влагата, без да изисква високи температури.

20 m/s m/s - Голям въздушен поток*
7 остриета остриета - Остриета с форма на крило

Комфортна температура за защита на косата ви
Температурата се отчита 60 пъти в секунда и резултатът се изпраща директно към микропроцесора, за да регулира температурата на въздуха в реално време и да се увери, че температурата остава стабилна на 57 ℃. Научният контрол на температурата предотвратява увреждането на косата и помага на косата ви да запази здравия си блясък.
Научете от посланика на L'Oréal Arts за правилния начин да изсушите косата си
Джейсън каза: „Преместването на сешоара надолу по време на сушене прави косата по-гладка и причинява по-малко увреждане на косата. Трябва да поддържате разстояние от поне 10 см между изхода на въздуха и косата си. През лятото препоръчителната температура е 57 ℃, което защитава по-добре косата."
ДЖЕЙСЪН КУИ, посланик на L'Oréal Arts, бивш главен стилист на Hermès, LV и Dior Fashion Shows в Китай и официален стилист на Harper's Bazaar.
Изсушете бързо, без да увреждате косата си и тръгнете за работа, чувствайки се освежени
Не всички сешоари могат да достигнат скорост на изсушаване от 6,1 g/min*. Силният въздушен поток позволява на влагата да се изпари бързо, намалявайки времето, прекарано в сушене на косата, независимо дали рано сутрин или преди лягане.

Ранни сутрини - Намалява времето, прекарано в сушене на косата и ви осигурява освежаваща сутрин
Преди лягане - Бързо изсъхва и предпазва косата ви за добър нощен сън

По-гладка и блестяща коса
Вграденият генератор на йони може да освободи до 50 милиона отрицателни йони в своя силен въздушен поток, което намалява статичното електричество, предотвратява накъдрянето, изглажда кутикулите на косата и придава на косата ви лъскав блясък. Освен това осигурява бързо и нежно изсушаване, за да подобри здравето на косата ви.

50 милиона отрицателни йони*
Сплесква кутикулите на косъма
Неутрализира статичното електричество

Поемете повече контрол върху начина, по който сушите косата си. Запазете температурните настройки за повече удобство
Позволява ви да превключвате свободно между горещ и студен въздух и да контролирате по-добре скоростта на въздуха. Просто натиснете и натиснете, за да започнете, и изберете от три температурни настройки за плавен и удобен въздушен поток. Използваната температура ще бъде автоматично запазена и активирана следващия път, когато я използвате.
Дръжката ви дава удобно усещане за допир
UV покритието е устойчиво на замърсяване и е меко на допир, което ви осигурява удобен захват.
Намален шум при сушене на косата
Съпротивлението на въздушния поток се намалява по време на предаване, за да се контролира ефективно шума. С по-мек звук и по-силен въздушен поток вие и вашето семейство можете да имате по-приятно изживяване при изсушаване на косата.
Множество защити от прегряване за повишена безопасност
NTC отчита температурата на изходящия въздух в реално време. Избраните високопрецизни елементи могат автоматично да задействат защита от прегряване и да изключат захранването в случай на прекомерни температури. В екстремни случаи ще се задейства защита с предпазител, за да се гарантира безопасността.

NTC детекция на температурата
Защита от прегряване
Защита с предпазител

Изпипани детайли, гениален дизайн

360° двуслойна дюза против изгаряне - Безопасно и бързо оформяне
Кука за окачване - Лесно се съхранява
Ергономична дръжка - Удобен захват
Подсилен захранващ кабел - Изолира топлината и издържа на високи температури

*Дължина на червилото: Дължината на обвивката е еквивалентна на пръчка червило (Dior Lip Tattoo). *20 m/s голям въздушен поток: максималната скорост на въздуха при режим на силен, студен въздух, измерена при номинално напрежение, с разстояние от 10 cm между изхода на въздуха на пробния продукт и входа на въздуха на устройството за изпитване. *57 ℃ интелигентен температурен контрол: Температурната разлика беше ±8 ℃, когато пробният продукт беше тестван при различни температури на околната среда и различни скорости на въздуха с помощта на стандартно 53-точково устройство за тестване на температурата, като температурата на околната среда за тестване беше зададена на 15 ℃/20 ℃ /25 ℃/30 ℃, скорост на въздуха, настроена на силна/мека под 57 ℃ постоянна температура, и температурен сензор, поставен на 10 cm от изхода на въздуха. *Скорост на сушене от 6,1 g/min: Стойността е измерена при температура 24,3 ℃ и влажност 52% относителна влажност, като продуктът е настроен на силен въздушен поток и режим на горещ въздух и кърпата за изпитване е поставена на 10 cm от въздуха изход на пробния продукт



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.