FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth) EU BHR5278GL

8,70 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi
Складова единица (SKU):
35131
Баркод (EAN):
6934177751325
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Mi Motion-Activated Night Light 2 - Bluetooth
Интелигентна лампа 3 в 1 за осветление, откриване на движение и откриване на светлина

Активиране с движение: Активиране на движение с голям обхват, светлината се включва веднага щом влезете в затъмненото пространство
Въртене на 360°: Магнитен дизайн за гъвкави настройки на ъгъла
Ниска консумация на енергия: 17-месечен живот на батерията, когато се използва само като сензор
Откриване на движение: Откриване на движение на хора/животни
Откриване на светлина: Откриване на условията на околното осветление
Интелигентна връзка: Свържете се с набор от смарт устройства чрез Bluetooth шлюза

Интелигентни настройки на осветлението чрез приложението Персонализирайте вашето идеално нощно осветление
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) може да разпознае движение на хора в тъмното. След като бъде открит, светлината се включва. Надстройките на устройството са направени с мисъл за вас. Намерете идеалното осветление за вашата среда, яркостта и времето за светене могат да се регулират в приложението Mi Home/Xiaomi Home.
*За да направите настройките или да актуализирате фърмуера в приложението, първо активирайте Bluetooth функцията на телефона си, след това преместете тялото си в обхвата на индукция на нощната лампа или натиснете превключвателя за Bluetooth от двете страни.*Доклад за тест за яркост на нощната светлина №: WTF20F02004812N.
Независими сензорни функции* Възползвайте се максимално от интелигентните връзки
Удобна и забавна, Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) може да се използва като сензор за движение* и сензор за светлина*. С помощта на Bluetooth шлюза устройството може да бъде настроено да се свързва с различни устройства по различно време.
*Сензорните функции могат да бъдат активирани само когато са свързани чрез Bluetooth шлюз. Моля, уверете се, че вашият акаунт съдържа устройства с поддръжка на Bluetooth шлюз.* Светлинният сензор може да се използва за откриване на две форми на околно осветление: ярко или тъмно. Конкретни данни не се показват.*Приложението Mi Home/Xiaomi Home съдържа десет различни условия за докладване, когато устройството се използва като сензор за движение и светлина. Включително: движение на човешкото тяло, състояние на околна светлина на ярко/тъмно, състояние на околна светлина на ярко /тъмно и човешко движение, без движение на човешко тяло за X минути.
Когато се приберете вкъщи от работа в 19:00, нощната светлина на верандата ви открива тъмното околно осветление и движение и автоматично включва Mi Smart LED Ceiling Light и Mi Air Purifier
Когато станете между полунощ и 7:00, нощната светлина във вашата спалня открива движение и автоматично включва Mi Smart LED Ceiling Light при ниска яркост
Дизайн на магнитна стойка Ротация на 360° за още по-достъпни сценарии за осветление
Нощната лампа може да стои свободно върху плоски повърхности като нощни шкафчета. Залепващият стикер* върху основата може да се използва за монтаж. Увеличете яркостта в гардеробите и верандите за ясно осветление, без да се налага да включвате електрическата лампа. Намалете яркостта на стълбища и спални за меко, неразрушително осветление. Извадете нощната лампа от основата, за да я използвате отделно.
*Не използвайте повторно залепващия стикер от този продукт, тъй като това може да причини повреда на повърхностите. Уверете се, че продуктът е позициониран правилно, преди да го прикрепите.
Само три AA батерии 365 дни живот на батерията при най-ниската настройка на яркостта*
180 дни живот на батерията при най-висока настройка на яркост*. Можете също да изключите функцията за нощно осветление чрез приложението Mi Home/Xiaomi Home. Дългосрочна, безпроблемна употреба със 17 месеца живот на батерията, когато се използва само като сензор.*
* Животът на батерията, когато се използва функцията за осветление, се изчислява въз основа на включването на светлината 15 пъти на ден, всеки за продължителност от 15 секунди. *АА батериите не са включени в опаковката на продукта. * Животът на батерията, когато устройството се използва само като сензор и функцията за осветление не се използва, се изчислява въз основа на 80 засичания на движение и 20 засичания на светлина на ден, както и 24 x 6 = 144 редовни доклада на ден. * данните, представени по-горе, са изчислени на базата на AA батерия с номинален капацитет 1500 mAh.
Широка зона на откриване от 120° До 6 метра разстояние на сензора
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) разполага с персонализирана френелова леща, способна да разпознава най-чувствителните човешки движения. Устройството разполага с изключително широк хоризонтален обхват на сензора от 120°, способен да открие движение на 6 m* разстояние пред светлината и 2,5 m* разстояние отстрани.
*Доклад за тестване на обхвата на сензора за нощна светлина: WTF20F02004812N.
Без видимо трептене*, без вредна синя светлина*Източникът на светлина е научно конфигуриран за подобрена защита на очите
Разполага с 2800K топла, нежна жълта светлина* без видимо трептене или вредна синя светлина, така че можете да ставате през нощта, без да безпокоите никого.
*Без видимо трептене, без вредна синя светлина, 2800K тестов доклад №: WTF20F02004812N.
Инсталация
За точно откриване се препоръчва светлината да бъде обърната надолу, когато основата е монтирана над 1,9 m над пода. По същата причина се препоръчва светлината да бъде обърната нагоре, когато основата е монтирана под 0,5 m над пода. За различни височини на монтаж е необходимо ъгълът да се регулира



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.