FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
21 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker Grey EU BHR4802GL

17,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi
Складова единица (SKU):
30496
Баркод (EAN):
6934177726774
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Динамично качество на звука, което идва навсякъде с вас Устойчивост на вода и прах / Дълъг живот на батерията / Bluetooth 5.0 / Двойно аудио
Компактен, преносим и лек
Портативният Bluetooth високоговорител Mi е достатъчно малък, за да го носите в чанта или да държите в дланта си. Всеки високоговорител тежи само колкото мобилен телефон Mi 9 Pro, така че можете да носите музиката си навсякъде, без да се чувствате натежали.
Изтънченият дизайн крие всичко освен динамичния звук
Компактният, но мощен дизайн на интериора включва двойни драйвери с редкоземни магнити, канадска диафрагма с дълги влакна и пасивен радиатор позволяват на високоговорителя да възпроизвежда музика с ослепително качество на звука за максимално вълнение и удоволствие.

Двойни драйвери с редкоземни магнити - Мощните магнити осигуряват висока чувствителност и реалистични детайли.
Канадска диафрагма с дълги влакна - Подходящото затихване потиска разпадането на конуса за чист и естествен звук.
Пасивен радиатор - Подобрява дълбоките баси и нискочестотното възпроизвеждане за по-добра звукова текстура.

IP67 рейтинг* за спокойствие
Портативният Bluetooth високоговорител Mi е оценен с ниво 5 за устойчивост на прах и вода, което означава, че вътрешните компоненти са защитени от пот, дъжд и прах, така че можете да се чувствате сигурни да го носите навсякъде.
10-часова батерия за по-дълготрайно удоволствие
Насладете се на до 10 часа* музика при пълно зареждане с голямата батерия от 2000 mAh. USB-C портът за зареждане поддържа ориентация на щепсела нагоре или надолу за по-бързо и лесно зареждане. Повече мощност и по-дълъг живот на батерията означава, че музиката ви продължава по-дълго, когато излизате.
Bluetooth 5.0 за бързи и стабилни връзки
Насладете се на безжична свобода с интегрирания Bluetooth 5.0 чип, който гарантира съвместимост с широк набор от устройства, стабилен сигнал, висока скорост на предаване и мощно намаляване на смущенията.
Двойно аудио* за стерео звук
Портативният Bluetooth високоговорител Mi поддържа истинска безжична стерео връзка. Това ви позволява да комбинирате два високоговорителя в безжична стерео конфигурация, като двата високоговорителя служат като десен и ляв звукови канали, за по-впечатляващо изживяване при слушане.
По-ясен звук за по-добри разговори
Отговаряйте и затваряйте повиквания с едно докосване и се наслаждавайте на ясен, естествен звук при повиквания благодарение на вградения микрофон с висока чувствителност и съотношение сигнал/шум, плюс интегрирано премахване на ехото.
*Институция за изпитване на устойчивост на прах и вода: Шенженска академия по метрология и инспекция на качеството; Доклад от теста: WTI96003463. *Условия за тест за живот на батерията на високоговорителя: високоговорителят може да възпроизвежда музика до 10 часа в единичен режим при 60% сила на звука при пълно зареждане. Данните може да варират в зависимост от околната среда и условията на употреба. Тестваща институция: MORLAB Laboratory. Номер на доклада: SZ19110107A01. *Двойната аудио връзка изисква и двете свързани устройства да имат тази възможност. Портативният Bluetooth високоговорител Mi се продава като един високоговорител; две могат да бъдат закупени, за да използвате функцията за двойна аудио връзка. За най-добро безжично стерео изживяване се препоръчва да поставите двата свързани високоговорителя на 0,5 до 1,2 метра един от друг. *Уверете се, че в порта за зареждане няма течности и чужди предмети преди зареждане. За да предотвратите навлизането на вода в порта за зареждане, затворете плътно гумения капак на порта за зареждане, когато използвате високоговорителя. *Ако високоговорителят се намокри, изсушете го възможно най-бързо, за да го поддържате работещ и в добро състояние.
Спецификации:

Продуктов модел №: XMYX04WM
Размери на продукта: 86 × 86 × 45 мм
Bluetooth профили: HFP/A2DP/AVRCP
Капацитет на батерията: 2000 mAh
Прахо- и водоустойчивост: IP55
Входни параметри: 5V 1A
Други функции: Двойна аудио връзка
Нетно тегло на продукта: 185 гр
Bluetooth версия: Bluetooth 5.0
Обхват на комуникация: 10 м (открито пространство без препятствия)
Време за непрекъснато възпроизвеждане: 10 часа (60% обем)
Порт за зареждане: USB-C
Внедрени стандарти: Q/WMSX 010-2018



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.