WELCOME SUMMER
-35%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi Mi Smart Doorbell 3 Черен EU BHR5416GL

28,50 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi - 3M
Складова единица (SKU):
35890
Баркод (EAN):
6934177755828
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Изключително ясна 2K резолюция, бди над вратата и дома ви
Наблюдение в реално време / Уведомяване за движение на прага / Изключително дълъг живот на батерията от 4,8 месеца / Свръхширок ъгъл

Изключително ясна 2K резолюция
AI човешко разпознаване
5200mAh батерия
Безплатно облачно хранилище*
Включен електронен звънец
Двупосочно аудио

Притеснявате се да не пропуснете посещенията на приятели? Притеснявате се от престъпна дейност? Притеснявате се да не загубите доставени пакети или продукти за вкъщи?
24-часово интелигентно откриване на движение Автоматичен видеозапис на движенията и известяване на вашия телефон
Оборудван със сензор за човешко тяло и AI технология за разпознаване на човешка форма, Xiaomi Smart Doorbell 3 следи необичайни движения на вашата врата и изпраща известия до вашия смартфон, след като бъдат открити.
Мониторинг в реално време Звънец, който също е монитор
Ниската консумация на енергия и технологиите за бързо събуждане спестяват повече енергия в режим на готовност. Поддържа дистанционно събуждане със звънец и дистанционно гледане на вратата през смартфон по всяко време и навсякъде.
Двупосочна аудио комуникация, интелигентен превключвател на глас. Спокойствие, дори когато сте сами вкъщи
Когато някой позвъни на вратата, можете да го видите на прага и да комуникирате с него чрез вашия смартфон. Поддържа програма за промяна на гласа, за да защити вашата поверителност.

Оригинален глас
Глас на клоун
Глас на старец

Поддръжка за персонализирани настройки с персонализиран автоматичен отговор
Запишете забавно съобщение за добре дошли и го възпроизвеждайте автоматично, след като посетител натисне звънеца на вратата
Вижте повече с диагоналния 180° ултраширок изглед*
Ултраширокоъгълният обектив от ново поколение увеличава вертикалния ъгъл до 107°, за да осигури ясно, панорамно наблюдение на цялата зона пред вратата.
Изключително ясна визия с 2K резолюция. Разгледайте вратата по-подробно
Качеството на изображението е допълнително подобрено с 2K разделителна способност за по-висококачествено заснемане на изображение, което не само осигурява добри резултати при гледане, но също така и по-ясно и по-подробно записване на дейността на прага.
Ясно видео дори на тъмно
4-те вградени 940nm високомощни инфрачервени светлини* гарантират, че изображенията са заснети ясно дори при слаба или никаква светлина.
Подобрен живот на батерията Нуждае се от зареждане само 3 пъти годишно*
Вградената литиева батерия с голям капацитет от 5200 mAh допълнително подобрява живота на батерията, така че няма нужда от често зареждане и смяна на батерията. USB Type-C портът за зареждане позволява по-бързо и лесно зареждане*.

5200mAh

Безплатно 72-часово облачно съхранение на видеоклипове, задействани от движение
Гледайте видеоклипове, записани през последните 3 дни безплатно, без да купувате карта с памет или да се абонирате за облачни услуги, и проверявайте записите за предупреждение за движение по всяко време и навсякъде.

72-часово облачно съхранение

Високочестотни безжични звънчета дори при прекъсната връзка с интернет
С 4 настройки за сила на звука, от които да избирате, стандартният силен вътрешен звънец може да се чуе ясно в шумна среда. Режимът „Не безпокойте“ заглушава звънеца, когато не искате да ви безпокоят.

79dB Максимална сила на звука

Предотвратяване на множество кражби
Аларма за принудително премахване + мощно 3M лепило + закрепване на винт + сдвояване на акаунти едно към едно*. Когато звънецът на вратата открие, че се премахва, той ще задейства аларма, ще запише видео и ще изпрати известие до телефона ви.

Аларма за принудително премахване
Мощно 3M лепило
Сдвояване на акаунти един към един

Лесен за използване

Сканирайте QR кода на гърба на звънеца с приложението Mi Home/ Xiaomi Home
Следвайте подканите, за да завършите сдвояването

Инсталация

Използвайте двустранното лепило на гърба на монтажната основа, за да закрепите монтажната основа към вратата
Щракнете звънеца върху монтажната основа

Премахване

Поставете щифта за отстраняване в отвора за отстраняване и плъзнете звънеца нагоре, за да го извадите
Използвайте предоставения захранващ кабел Type-C за зареждане

*Този продукт не е водоустойчив и не трябва да се използва на открито.*Безплатно съхранение в облак: 3-дневно постоянно съхранение в облак означава, че камерата записва видеоклипове непрекъснато. Всеки видеоклип ще се съхранява в облака за 3 дни и ще бъде изтрит след това.*940nm инфрачервени светлини с висока мощност: 940nm инфрачервена светлина е невидима.*Нуждае се от зареждане само 3 пъти в годината: Животът на батерията и данните за батерията са от лаборатория MadV. Стандартният капацитет на батерията е 5200mAh. При лабораторни условия звънецът е използваем за 4,8 месеца в стандартен режим, при нормална температура (25°C) и налягане, с 20 10-секундни видеоклипа, заснети всеки ден без други операции. Животът и капацитетът на батерията може леко да варират поради разликата между отделните продукти, средата на обслужване и други фактори.*Данните за обема са измерени на разстояние 50 см в лабораторна среда. Резултатите по време на реална употреба може леко да се различават поради разликите на отделните продукти и факторите на околната среда.*Звънецът и потребителският акаунт се сдвояват едно към едно на облачния сървър. Дори ако звънецът бъде насилствено премахнат и откраднат, никой не може да се сдвои или да използва вашия звънец.*Закрепете звънеца върху вратата с помощта на 3M лепило върху монтажната задна плоча или с помощта на винтове. Моля, вижте ръководството за конкретния метод.
Спецификации:

Модел на продукта: MJML06-FJ
Външни размери:



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.