MAY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi Mi True безжични слушалки Basic 2, Bluetooth 5.0 Безжични слушалки против пот IPX4 Истински стерео Bluetooth слушалки с микрофон

11,00 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 14,99 €


Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
20,00 €
Налично количество
2000 килограми
Държава
Испания
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi
Време за доставка
1 ден
Баркод (EAN):
6934177720482
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Xiaomi Mi True безжични слушалки Basic 2

Mi True Wireless Earbuds Basic 2 на Xiaomi са безжични слушалки, предназначени да осигурят превъзходно слушателско изживяване. Черни на цвят и с дизайн в ушите, те прилягат удобно към контурите на ушите ви, гарантирайки твърдост, която предотвратява случайни падания.

Благодарение на своята Bluetooth технология, тези слушалки гарантират стабилна и непрекъсната връзка, което ви позволява да се наслаждавате на музиката, подкастите или разговорите си с пълна свобода на движение, без досадни кабели. Освен това те са оборудвани с вграден микрофон, което ги прави идеални за телефонни разговори, онлайн срещи или гласови команди.

Една от силните му страни е активното шумопотискане, което блокира разсейването от околната среда, което ви позволява да се потопите напълно в това, което слушате. Те са водоустойчиви, така че няма да се налага да се притеснявате за пот по време на тренировки или лек дъжд.

Слушалките са разположени в компактна зарядна станция, което ги прави лесни за носене и гарантира, че винаги са готови за употреба. Въпреки че не включват акумулаторна батерия, съставът на литиево-йонната им батерия осигурява дълъг живот. Освен това лекото им тегло от само 4 грама прави носенето им почти незабележимо преживяване.

По отношение на материалите, те са изработени от висококачествен силикон, предлагащ както издръжливост, така и комфорт. И докато датата на гарантираните актуализации на софтуера е неизвестна, с Xiaomi можете да сте сигурни в качеството и техническата поддръжка.

Накратко, Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 са отличен избор за тези, които търсят качество на звука, комфорт и функционалност в един продукт.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.