FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi Mi TV Stick 4K EU PFJ4122EU

38,40 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi - Google - Amazon
Складова единица (SKU):
34268
Баркод (EAN):
6971408155620
Последна актуализация
преди 1 месец

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Предавайте поточно в 4K, навсякъде

Преносими 4K стрийминг медии
Поддържат се Dolby Atmos™ и Dolby Vision®
Осъществено от Android TV™ 11
Вграден Google Assistant*

Нова ера на интелигентна свързаност
С интелигентната система Android TV™, Xiaomi TV Stick 4K ви предлага ново мултимедийно изживяване по всяко време и навсякъде. Компактен и преносим, той внася по-интелигентен живот на вашите дисплеи*.
Изпитайте чудото на Android TV™ 11*
Xiaomi TV Stick 4K е оборудван с Android TV™ 11, осигуряващ просто, но завладяващо изживяване. Открийте над 400 000 филма и предавания от любимите си приложения. Вземете 7000+ приложения от Google play*. Пускайте музика и игри, предавайте от всяко устройство и още*.
Най-доброто изживяване при гледане
4K * ултра висока разделителна способност, комбинирана с технологията Dolby Vision®, издига качеството на видеото на друго ниво. Участвайте в ярко и завладяващо визуално изживяване.
Съраунд звук* за превъзходно аудио изживяване
Независимо дали обичате музика, игри, филми или телевизионни драми, добавянето на технологията Dolby Atmos® и DTS HD осигурява по-голямо богатство и реализъм на звуците от всякога.
Направете телевизора си по-умен с Google Assistant*
С Google Assistant* можете да се насладите на бърз достъп до много развлечения, да търсите информация и да управлявате интелигентните си домашни устройства. Той също така предоставя удобството на разпознаването на реч на не-смарт телевизори.
Малък, но мощен
Компактният форм фактор на Xiaomi TV Stick 4K разполага с четириядрен процесор, който осигурява мощна производителност. Независимо дали гледате филм с висока разделителна способност, слушате висококачествена музика или играете игри, скоростта и стабилността са това, което можете да очаквате.

Четириядрен процесор
GPU с висока производителност
2GB RAM*
8GB ROM*

Поставете вашия малък екран на големия екран
Предавайте поточно забавлението, което обичате, от вашия телефон, таблет или лаптоп към вашия телевизор с помощта на вградения Chromecast*.
По-лесни начини за свързване

HDMI
Wi-Fi 2,4GHz/5GHz
Bluetooth®

360° bluetooth дистанционно управление
Лесното за използване оформление на бутоните, комбинирано с Bluetooth и поддръжка за гласово управление, означава, че можете да се насладите на 360° контрол от всеки ъгъл. Всичко опира до удобство, комфорт и контролиране на нещата по ваш начин.
Лек и преносим дизайн
Използвайте го, където имате нужда: лекият и компактен форм-фактор на Xiaomi TV Stick 4K го прави лесен за използване и пренасяне. Гледайте любимото си видео съдържание по всяко време и навсякъде, независимо дали сте вкъщи или далеч.
Готов за употреба само в 3 стъпки

Свържете Xiaomi TV Stick 4K към вашия телевизор
Свържете се с Wi-Fi
Започнете да гледате

Спецификации:

Размери

Дължина - 106.8мм
Широчина - 29.4мм
Дебелина - 15.4мм
Тегло - 42.8g
Цвят черен


Спецификации

Изходна резолюция - 4k
Процесор - Четириядрен Cortex-A35
Графичен процесор - Mali-G31 MP2
RAM - 2GB
Съхранение - 8GB
Операционна система - Android TV™ 11
Съдържание – предварително инсталирани Netflix, Amazon Prime Video и Youtube


Безжична свързаност

Wi-Fi 2,4GHz/5GHz
Bluetooth 5.0


Декодер

Видео декодер - AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Видео формат - MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Аудио декодер - DTS HD, Dolby Atmos
Аудио формат - MP3, AAC, RM, FLAC
Декодер на изображения - JPG, BMP, GIF, PNG


Портове

HDMI x 1
Микро USB x 1



Бележки
*Наличността на Google Assistant варира според пазарите. Моля, вижте официалния уебсайт на Google Assistant за повече информация.*Дисплейното устройство трябва да поддържа въвеждане през HDMI порт.*Google, Google Play, Android TV, вграден Chromecast и други марки са търговски марки на Google LLC.*Платформите и съдържанието може да варират в зависимост от вашата страна или регион. Моля, обърнете се към услугите, налични във вашето местоположение за повече подробности.*Изисква телевизионно и видео съдържание, което поддържа 4K резолюция или Dolby Vision®.*Изисква телевизионно и видео съдържание, което поддържа Dolby Atmos™ или DTS декодиране.*2GB + 8GB място за съхранение : Реалният наличен капацитет може да варира или да бъде намален поради редица фактори. Тъй като операционната система заема част от паметта (RAM), действителното налично пространство е по-малко от отбелязания капацитет на паметта. Поради инсталирането на операционната система и предварително инсталираните програми, заемащи част от флаш паметта (ROM), действителното налично пространство за съхранение е по-малко от отбелязания капацитет за флаш памет.*Изисква приложения с активиран Chromecast built-in™.*Използвайте на Bluetooth 5.0 изисква крайни устройства, които също поддържат съответните функции.*Изображенията на продукта и съдържанието на страницата на сайта на продукта са само с илюстративна цел. Действителните ефекти (включително, но не само, външен вид, цвят, размери) и съдържанието на дисплея (включително, но не само тапети, фонове, снимки, дизайн на потребителския интерфейс) може да варират. Моля, вижте действителния продукт.*Сайтът на продукта показва типичните данни за стойността. Всички данни идват от Xiaomi Laboratories, параметрите на дизайна и технологията и данните са предоставени от доставчици. Данните от тестването може леко да варират между различните тестови версии и тестови среди и може да не отразяват действителния продукт.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.