FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi Redmi A2 Двойна SIM карта 3GB RAM 64GB Черно ЕС

57,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi
Складова единица (SKU):
49638
Баркод (EAN):
6941812743102
Последна актуализация
преди 1 месец

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

МедиаТек Хелио Г36
8MP двойна камера

8MP - AI система с двойна камера
Голям 6.52" HD+ дисплей
Дълготрайна - 5000mAh (тип) батерия
Мощен процесор MediaTek Helio G36

6.52" дисплей на цял екран
За по-широк поглед
Големият и кристално чист 6,52-инчов HD+ дисплей незабавно ще ви даде по-зашеметяващо визуално изживяване при гледане на филми и игри.
5000мАч
По-голям капацитет, по-малко притеснения
С масивната 5000mAh батерия и 10W бързо зареждане можете да се наслаждавате на по-дълъг живот на батерията през целия ден. Кажете сбогом на тревожността при ниско ниво на батерията!

28 часа обаждане
626 часа в режим на готовност
19 часа възпроизвеждане на видео
33 часа четене

Стилен и модерен дизайн
Redmi A2 идва с модерен дизайн с плоска рамка, наличен в успокояващи нюанси на черен, зелен и син цвят. Текстурираният заден панел има първокласен външен вид, който е устойчив на зацапване на пръстови отпечатъци и е удобен за задържане за дълъг период от време.
8MP система с двойна камера
Задната 8MP система с двойна камера идва с интелигентни алгоритми за обработка на изображения, което ви позволява да записвате всичките си истории.
Портретният режим създава естествен ефект на дълбочината на полето във фонов режим, което позволява на обекта ви да се откроява в тълпата.
HDR режим
Ясни снимки дори в ситуации с висок контраст
HDR режимът може да бъде полезен при снимане на сценарии с висококонтрастна ситуация, за да получите правилния баланс на експозицията.
Създаване на видео
с различни функции

Кратки видеа
Time-lapse фотография

МедиаТек Хелио Г36
Redmi A2 разполага с впечатляващ осемядрен процесор, осигуряващ цялата мощност, от която се нуждаете за безпроблемно сърфиране и консумация на мултимедия.
До 1TB разширяема памет
Искате да съхранявате повече филми, снимки и музика на телефона си? Redmi A2 идва със специален слот за микро SD карта, така че лесно можете да донесете тонове съдържание с вас в джоба си.
2 години навременни актуализации на сигурността
Подобрете опита си с безопасна, гладка и отзивчива операционна система. Стартирайте и преминете от любимите си социални медии към игри или фотография бързо и лесно.
Функция за разширение на паметта
Удължете паметта си до 2GB*! Memory Extension подобрява ефективността и възможностите за обработка на телефона, наслаждава се на безпроблемно изживяване със свободата да работи и да превключва между множество приложения с по-бързи скорости.
Строги стандарти за тестване, за да се гарантира дълготрайност
С нашия ангажимент да осигурим най-доброто качество на честно ценообразуване, ние подлагаме нашите телефони на различни тестове.

500,000 пъти keylife тест
10 000 пъти тест за издръжливост на конектора
300 пъти ролков тест
28 000 пъти микро тест за падане

* Тестван от Xiaomi Internal Labs. Действителните резултати могат да варират.
Забележки: *Мобилните телефони, показани на тази страница, са само за справка и може да не отразяват действителния продукт. Цветът и покритието на действителния продукт може да се различават леко в различните среди;*Изображенията на функциите, показани на тази страница, са само за справка и може да не отразяват действителния продукт или неговата конфигурация;*Действителната налична памет и капацитет за съхранение могат да варират или да бъдат намалени поради редица фактори: Тъй като операционната система заема част от паметта (RAM), действителното налично пространство е по-малко от маркирания капацитет на паметта; поради операционната система и предварително инсталираните програми, заемащи част от флаш паметта (ROM), действителното налично пространство за съхранение е по-малко от маркирания капацитет за флаш съхранение; * 5000mAh се отнася до типичната стойност на капацитета на батерията на Redmi A2. * Всички данни на тази страница относно зареждането и живота на батерията са получени от лабораториите на Xiaomi. Действителната производителност може да варира в зависимост от версията на софтуера, конкретната тестова среда и модела на телефона. Всички сравнения, показани на тази страница, се отнасят само за продуктите на Xiaomi.*Изображенията и моделите на продуктите, данните, функциите, производителността, параметрите на спецификацията, потребителския интерфейс и друга информация за продукта са само за справка. Xiaomi може да променя тази информация. За подробности, моля, вижте продукта и ръководството за продукта. Освен ако не е посочено друго, данните, посочени на този уебсайт, са резултатите от вътрешните тестове на Xiaomi.*Функцията за разширение на паметта ще бъде предоставена чрез бъдеща актуализация на OTA. Тази функция е налична само когато има достатъчно място за съхранение на вашето устройство.
Спецификации:

Процесор

МедиаТек Хелио Г36
Процесор: До 2.2GHz

Съхранение & RAM

3ГБ+64ГБ
LPDDR4X + eMMC 5.1
Поддържа разширяемо място за съхранение до 1TB

Размери

Височина: 164.9mm
Широчина: 76.75mm
Дебелина: 9.09mm
Тегло: 192г
*Данни, предоставени от вътрешни лаборатории. Методите за измерване на промишлеността могат да варират и следователно действителните резултати могат да се различават.

Дисплей

6.52" HD+ Dot Drop дисплей
1600 x 720 HD+
Съотношение на страните 20:9
Поддържа нощна светлина

Задна камера

8MP основна камера
е/2.0
Спомагателна леща*
*Спомагателният обектив се отнася до QVGA обектив с активен пикселен масив от 248 x 328.
Заден видеозапис: 1080p / 1920 x 1080 при 30fps; 720p / 1280 x 720 при 30 кадъра в секунда

Предна камера

5МП
е/2.2
Преден видеозапис: 1080p / 1920 x 1080 при 30fps; 720p / 1280 x 720 при 30 кадъра в секунда

Батерия и зареждане

5000mAh (тип)
10W бързо зареждане
10W зарядно устройство в кутия
Микро USB

Мрежа



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.