FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi Redmi пъпки 3 бял ЕС BHR5174GL

20,20 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi - CVC
Складова единица (SKU):
34240
Баркод (EAN):
6934177746338
Последна актуализация
преди 4 седмици

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Елегантен и компактен калъф за зарежданеДискретен, но стилен
Изцяло новият компактен дизайн на кутията за зареждане се отличава както с гладки, заоблени контури, така и с твърди ръбове за по-удобно сцепление. Гланцовото покритие прави калъфа лесен за почистване.
Qualcomm® BLUETOOTH® чипсет + усъвършенствана аудио технологияПросто по-добър звук
С чипсет Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH и изцяло новата технология BLUETOOTH®® 5.2, Redmi Buds 3 осигуряват по-бързо и по-последователно предаване на звук за изключително слушателско изживяване.
12 мм динамичен драйверКачествен хардуер за качествено слушане
Насладете се на по-детайлен звук с нашия голям, 12-милиметров динамичен драйвер, изработен от композитни материали. Експертно калибриран от Xiaomi Sound Lab, този драйвер осигурява богати басови тонове, ясни високи тонове и постоянно превъзходно качество на звука.
Шумопотискане с двоен микрофон за обажданияЧувам всяка дума, която казвате
Двойните високочувствителни микрофони, вградени в Redmi Buds 3, съчетани с технологията Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling и Noise Suppression Technology, динамично намаляват околния шум и ефективно минимизират ехото. Това означава, че винаги можете да се насладите на ясни обаждания.
Изключително дълъг 20-часов живот на батерията*Достатъчно време за слушане на още 300 песни
Макар и малък и лек, Redmi Buds 3 предлага както мощност, така и комфорт. Насладете се на до 5 часа живот на батерията с едно зареждане или до 20 часа употреба, когато сте сдвоени с кутията за зареждане. Отпуснете се и се върнете към музиката си. Насладете се на възпроизвеждане до 1,5 часа с едно 10-минутно зареждане.

5 часа, Единично зареждане
20 часа, Общ живот на батерията с калъф

*Във връзка с кутията за зареждане, Redmi Buds 3 имат до 20 часа живот на батерията. Ако приемем, че отнема средно 4 минути за възпроизвеждане на песен, устройството може да възпроизвежда общо 300 песни. Действителното време може да варира в зависимост от условията на използване.*10-минутното бързо зареждане изисква кутията за зареждане да има поне 20% живот на батерията. Използвайте слушалките си до 90 минути след 10-минутно бързо зареждане. Тестван с помощта на усъвършенствано аудио кодиране (AAC) при 50% сила на звука.
MIUI Pop-up за бързо сдвояванеПросто отворете капака, за да сдвоите
Ексклузивният изскачащ прозорец MIUI за бързо сдвояване ви позволява бързо да сдвоявате устройства. Просто отворете кутията за зареждане близо до смартфона си и докоснете екрана, когато се появи изскачащият прозорец. Нивата на батерията на слушалките и кутията за зареждане могат да се видят с един поглед.
Сензорно управлениеЛесно превключване между музика и разговори
Докоснете задната част на слушалките, за да превключите режимите, да поставите на пауза и да възобновите възпроизвеждането на музика и др.

Докоснете два пъти: Следваща песен
Отговорете на повикване Натиснете и задръжте всяка слушалка: Пауза / игра
Докоснете три пъти: Предишна песен/Затваряне на повикване/Отхвърляне на повикване

IP54 прахо- и водоустойчивРазширени функции за защита, там, когато имате нужда от тях
Слушалките на Redmi Buds 3 са експертно проектирани да отговарят на стандартите за устойчивост на прах и вода IP54 * (ниво 5 прахоустойчиво и ниво 4 водоустойчиво), което прави слушалките безопасни от разливи и пот.
*Съответните изображения на функционалността на слушалките на тази страница са с илюстративна цел. Параметрите на продукта са само за справка. Някои параметри на продукта могат да варират поради външни фактори като среда и разлики в системите за мобилни телефони. Моля, вижте действителния продукт за подробности.* Данни за теглото на една слушалка, предоставена от Xiaomi Laboratory. Тази цифра може да се различава леко в зависимост от използваните методи за измерване.* Условия за изпитване на живота на батерията: Нивото на батерията на слушалките е 100%, обемът на слушалката се регулира на 50%, режимът на кодиране BLUETOOTH® е настроен на AAC. Тестова процедура: Батериите на Redmi Buds 3 бяха напълно разредени по време на възпроизвеждане на аудио, докато някоя от слушалките спря да играе. Действителните часове на употреба могат да варират в зависимост от условията на използване, нивото на зареждане и факторите на околната среда.*IPX4 водоустойчив тест. Според GB / T 4208-2017 Enclosure Protection Rating (IP Code), той премина теста, проведен от Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Протоколът от изпитването не. е SAC2021-06245C. Резултатът от теста показа, че е в съответствие със стандарта GB / T 4208-2017. * IP5X прахоустойчив тест. Според GB / T 4208-2017 Enclosure Protection Rating (IP Code), той премина теста, проведен от Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Протоколът от изпитването не. е SAC2021-06112C. Резултатът от теста показа, че той е в съответствие със стандарта GB / T 4208-2017. * За да използвате функцията MIUI Pop-up за бързо сдвояване, ще трябва да надстроите смартфона си до най-новата стабилна версия на MIUI. Следните смартфони поддържат тази функция: Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Lite, Mi 10 Lite 5G, Mi 10, Mi 11i, POCO F3, Mi 10T, POCO F2 Pro, Redmi Note 10 5G, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 Pro.
Спецификации на слушалките

Размери на слушалките: 40.7 x 16.9 x 18.7mm
Единично нетно тегло на слушалката: 4.5 g
Обхват на комуникация: 10 м (открито пространство без препятствия)
Капацитет на батерията: 35mAh (единична слушалка)
Входни параметри: 5V⎓70mA
Тип батерия: Литиево-йонна полимерна батерия
Безжична връзка: Bluetooth® 5.2

Спецификации на кутията за зареждане

Калъф за зареждане dimensio



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.