FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
14 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xiaomi Redmi Watch 3 Активен сив EU BHR7272GL

26,90 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi
Складова единица (SKU):
47260
Баркод (EAN):
6941812726457
Последна актуализация
преди 1 седмица

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата


Ултра голям 1.83" LCD дисплей
200+ циферблати ** Текущият циферблат на албума е достъпен само за клиенти на Android.
Стилен правоъгълник часовник
Цялостни функции за мониторинг на здравето
100+ фитнес режима
5ATM водоустойчивост*
12 дни типична употреба* / 8 дни тежка употреба*
Поддържа Bluetooth®️ телефонно обаждане**Гласовите повиквания от приложение на трета страна в момента не се поддържат

Ултра голям 1.83" дисплейПо-лесен за гледане
Чисто новият ултра голям и преливащ 1,83-инчов дисплей се отличава с богати цветове, ясен дисплей и зашеметяваща визия, което ви позволява да видите всичко с един поглед от известието за съобщение до данните за тренировката. 2.5D извитото стъкло с висока якост позволява по-елегантен външен вид и по-добра износоустойчивост.
200+ лица за часовнициПромяна по ваше желание
Повече от 200 циферблата на часовници ви позволяват да променяте темите по ваше желание. Лесно е да покажете уникалната си личност с вдигането на ръка.*Настоящият циферблат на албума е достъпен само за клиенти на Android.
Класически правоъгълник форма случайМетално покритие средна рамка
Класическият и прост правоъгълник на часовника се отличава с NCVM-обработено тяло, с метално покритие, което подобрява изящния му външен вид. Неговият двуцветен (потъмнял и сребрист) вид също показва добрия ви вкус.
Елегантно двуцветно тялоЦветни презрамки за лесно съвпадение
Четирите цвята на каишката, съчетани с двуцветно тяло, носят различно визуално изживяване и ви помагат да дефинирате стилни цветове свободно. * Зелените и жълтите каишки са аксесоари за продажба на дребно и трябва да бъдат закупени отделно. 
Bluetooth гласови повиквания*Лесно и удобно
Свържете часовника си към смартфона си чрез Bluetooth. На телефонните обаждания може да се отговаря на часовника само с едно докосване. Независимо дали работите или правите упражнения, можете да вдигнете ръка, за да отговаряте на телефонни обаждания по по-хладен и удобен начин.*Гласовите повиквания от приложението на трета страна в момента не се поддържат
100+ фитнес режимаПо-професионални и свободни за практикуване
Redmi Watch 3 Active ви предлага повече от 100 спортни режима, включително 10 професионални спортни режима*. Вградените сензори и професионални спортни алгоритми могат да наблюдават и анализират тялото ви, когато правите любимите си спортове, показвайки усилията си с един поглед. * 10 професионални спортни режима: бягане на открито, бягаща пътека, колоездене на открито, ходене, трекинг, бягане, туризъм, елиптичен, гребец, скачане на въже.
5 ATM водоустойчивостНасладете се на пръскането
Независимо дали се наслаждавате на хладни пръски в плитки води или гмуркане с шнорхел, можете да носите часовника си през цялото време. 5 ATM рейтинг за водоустойчивост*, което прави ежедневното носене по-безпроблемно.
Откриване на насищане с кислород в кръвтаНаучете повече за физическото си състояние
Професионалният оптичен оксиметричен сензор открива насищането на кръвта с кислород и ви предупреждава за ниско ниво на кислород в кръвта, като обръща постоянно внимание на вашето здраве.
Целодневен монитор за сърдечен ритъмБъдете нащрек за промени в сърдечната честота
Той може да следи сърдечната честота 24/7, така че можете да видите промените с един поглед. Сигналите ще бъдат изпратени, когато сърдечната честота е висока, пазейки здравето си денонощно.
Научен мониторинг на съняОвладейте съня си
Redmi Watch 3 Active може точно да записва продължителността и състоянието на съня ви, като непрекъснато следи кислорода в кръвта и сърдечната честота на различни етапи като дълбок сън и лек сън и ви предоставя предложения за подобряване на съня според данните от мониторинга, за да оптимизирате качеството на съня си.
Магнитно зареждане12-дневен изключително дълъг живот на батерията
Внимателно поставете часовника близо до зарядното устройство и той автоматично ще се адсорбира за зареждане. Комбинацията от хардуер и софтуер с ниска консумация на енергия осигурява до 12 дни живот на батерията*, така че не е нужно да се притеснявате за живота на батерията
Забележки*Този продукт не е проектиран като медицинско изделие, нито е предназначен за диагностика, лечение, лечение или предотвратяване на заболяване. Всички данни и измерени стойности са само за лична справка.*Изображенията и моделите на продуктите, данните, функциите, производителността, параметрите на спецификацията, потребителският интерфейс и друга информация за продукта на тази страница са само за справка и могат да се различават от действителния продукт. Xiaomi може да променя тази информация. За подробности, моля, вижте действителния продукт.*Степента на водоустойчивост от 5ATM (еквивалентна на дълбочина от 50 метра под водата) означава, че може да се носи в плувни басейни, по време на плуване с пясъчник и други дейности в плитки води. Не е подходящ за носене в горещи душове, сауни или по време на гмуркане. Уверете се, че избягвате прякото въздействие на високоскоростния воден поток по време на водни спортове. Функцията за водоустойчивост не е постоянна и може да намалее с течение на времето.*50 метра хидроизолация отговаря на стандартите ISO22810: 2010. Той е преминал TÜV SÜD сертифициране и тестване (Китай) Ко ООД. Номер на доклада за водоустойчивост: 68.189.23.0048.02 * Съдържанието и функциите, показани на тази страница, не могат да бъдат гарантирани, че ще останат постоянни и могат да се променят в резултат на промени в авторските права, търговските или техническите условия. В случай на промени без индивидуално уведомяване



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.