FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
21 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xpreen XPRE035 Електрическа четка за зъби

5,44 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 10,88 €


Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
5 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm7383
Последна актуализация
преди 3 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Шестядрената електрическа четка за зъби XPREEN IPX7 v z ll е идеална за тези, които искат да се насладят на чиста храна и комфорт. Тази четка за зъби jrat lthet използва пълна звукова технология, която може да се използва за производство на r 40000 t st sure t minutes. Тези люлеещи се движения позволяват на течността да влезе в зъбите и линията на нимфата отиде n. Нашата четка за зъби е задълбочена и приятна четка за зъби si lm nyt ny jt, r ad sul много по-чисти резултати nyt сигурни t от традиционните четки за зъби.
Четката за зъби се използва за поддържане на безупречни s. Цялата звукова технология на съда кара зъбите да се запълнят и кариесът на зъба, а кариесът се намалява и зъбът се притиска. Зъбите са бързи и зъбите са добре почистени, като по този начин се осигурява дълготраен свеж дъх и ярка усмивка.
Четката за зъби може да се използва безопасно под душа или под душа. Батерията може да се използва, за да се даде възможност на батериите да се възмущават от елементите. И intuit v t lt si индикатор дисплей винаги комуникира nt батерията tt tts gi levelj r l.
Електрическата четка за зъби XPREEN IPX7 v z ll има различен материал и издръжлив дизайн. Ергономичната дръжка осигурява удобен зъб и дръжка. А главите на четката на тена могат да направят окото по-пригоден офицер.
Вземете електрическа четка за зъби XPREEN IPX7 v z ll и снимайте шестлакътната и удобна четка за зъби, която е по-задълбочена от конвенционалната четка за зъби
е к. Независимо дали имате кариес, кариес или кариес, тази четка за зъби е живяла на краката си, за да блести чиста и зъбите ви са добре.
Продуктът v e r a t i on o f Можете също така да използвате четката си за зъби безопасно под душа или под душа, така че да се притеснявате за v r a t i on . И батерията на jrat lthet се счупи веднъж и вие се възползвате, защото никога не трябва да сменяте батериите. А батерията tor t tt tts gi level t t n t n u винаги можете да следите практичния индикатор t lt si дисплей n.
Електрическата четка за зъби XPREEN IPX7 v z ll е изработена от материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот. Ергономичната дръжка със сигурност ще се справи със зъба удобно. И главите на четката на тен могат да бъдат v го адаптират към един нит т т .
Не се колебайте да се сдобиете с електрическа четка за зъби XPREEN IPX7 v z ll и да изпитате шестте елс и удобната четка за зъби, която служителят може да използва с традиционните четки за зъби. Поставете зъбите си в ясен g t a priorit ss , и вие сте гарантирани да получите резултата.

W n: Бяло r
Употреба вижда: Начало
Система на четката: мека
Възрастова група: Feln tt
Прилага s: Стоматологичен служител t s
T lt si гнездо lts g: 5V
V z ll s gi клас ly: IPX7
Изход общо tm ny: 1.8W
Батерия tor капацитет sa: 2000mAh

Tuajdons gok:

L tium батерия tor
Ид з т си м д
Смарт Мем Риа
IPX7 v z ll
Олово k n lk li t lt s
Интелигентен
т зем д
Вибрира si честота

Пакетът включва:1* Звукова електрическа четка за зъби 1* Стандартна глава за четка 1* Води k n lk li t lt base 1* t lt k bel



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.