FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
21 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

ЗАХРАНВАНЕ НЕПРЕКЪСВАЕМО ЗАХРАНВАНЕ UPS 1000VA 700W SINE

99,40 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
2 парчета
Налично количество
200 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

НЕПРЕКЪСВАЕМО ЗАХРАНВАНЕ (UPS) CLEAN SINE
MICROSINE 1000 УПОТРЕБЯВАН ТРАКТОР
1000ВА 700В 2*7Ах
LCD

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Непрекъсваемото захранване (UPS) е устройство, което осигурява непрекъснато захранване на други електронни устройства, дори в случай на прекъсване на електрозахранването. Когато в изхода има електричество, UPS зарежда вградената батерия и действа като защита от пренапрежение, а в случая на съвременните UPS устройства осигурява правилното захранващо напрежение дори в случай на големи и дългосрочни колебания на напрежението в мрежата.

В случай на прекъсване на електрозахранването в променлив ток, UPS автоматично захранва свързаните към него устройства. Това ви позволява безопасно да изключите устройството и да запазите резултатите от работата си. Внезапното прекъсване на електрозахранването може да доведе до загуба на важни данни, както и до повреда на електронното оборудване.
Благодарение на Volt Polska UPS този проблем е решен. Предлаганото захранване разполага с две вградени батерии с общ капацитет 14Ah при 12V и два електрически контакта с напрежение 230V, позволяващи да се поддържа работата на две устройства едновременно. USB гнездо, което ви позволява да свържете UPS с компютър, благодарение на това решение потребителят може да конфигурира настройките на захранването според собствените си нужди, а портът RJ45 предпазва мрежовите устройства от пренапрежения, тази концепция е създадена за цялостна защита срещу повреда на елементи от Ethernet структури.
LCD дисплеят ясно информира за режима на работа на захранването.
Освен това в комплекта с UPS получавате софтуер, който Ви позволява да следите работата му - в случая с това устройство е положена грижа за всеки детайл, за да се адаптира най-добре към нуждите на потребителите.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.