FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Защитен флип калъф кожен портфейл Alogy портфейл случай случай T случай

4,84 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Samsung
Складова единица (SKU):
63178
Баркод (EAN):
5907765697962
Последна актуализация
преди 21 часа

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Защитен флип калъф Описание на продукта + Акценти

Акценти на продукта: Тип продукт: Флип защитен калъф Материал: Еко кожа + силикон Съвместимост: Samsung Galaxy A34 Затваряне: Магнитна 360° Защита на телефона Специално място за съхранение на карти и пари в брой Функционално клапа, превръщаща се в стойка Перфектно оформени изрези за слотове и бутони Изработена от екологична кожа изглежда изключително елегантна
Елегантният дизайн на магнитния флип калъф е перфектно съчетан със Samsung Galaxy A34. Корпусът осигурява както висок стандарт на защита, така и изключителен, елегантен дизайн. Капакът е направен под формата на кобур, който перфектно ще предпази устройството ни от драскотини и повреди.
Високо качество и прецизност на изработката Калъфът е изработен от комбинация от екологична кожа (външна част) и гъвкава TPU (вътрешна част - калъф), която е устойчива на удари, като по този начин се гарантира висок стандарт на защита. Корпусът има гъвкава рамка, благодарение на която прецизно обгражда всички ръбове на устройството.
Капакът е проектиран да осигури основна защита за вашето устройство и да му придаде елегантен дизайн. Прилепва плътно към него и го предпазва от повреда. Калъфът на телефона осигурява пълна функционалност за устройството, включително всички необходими изрези за слотове, както и капаци на бутони. Капакът ви позволява да провеждате разговори, когато предният капак е затворен, благодарение на специален изрез за високоговорителя.
Вграден джоб Производителят много внимателно е обмислил дизайна на кутията, за да я направи възможно най-функционална. Във вътрешните джобове могат лесно да се настанят например разплащателни карти, пари в брой или документи. Джобовете могат да бъдат намерени на капака на кутията.
Едно от предимствата е много практичната функция на стойката, благодарение на която можем да почиваме телефона си и да използваме устройството, без да го държим в ръката си. Той ще бъде идеален за гледане на филми или телевизионни сериали, както и за провеждане на видео разговор.
Еко малък пакет Ние сме проектирали опаковката за нашите продукти по такъв начин, че да спести място! Открийте загрижеността си за околната среда. Изберете малки пакети!
Всичко на една ръка разстояние! Разгледайте и другите ни предложения и изберете необходимите аксесоари за вашия смартфон. Помня! Можете да намерите редица аксесоари като: закалено стъкло, държачи, зарядни устройства за автомобили, FM предаватели, кабели или слушалки.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.