FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Змии и стълби Магическо издание Семейна настолна игра за деца

4,65 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
50 парчета
Държава
Великобритания
Стокова група
Нови  
Време за доставка
3 дни
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Класическа игра, която никога не остарява: Тази магическа игра на дъска за змии и стълби е чудесен обрат в оригиналната игра на змии и стълби. Фантастично забавление с магическа тема за деца и възрастни от всички възрасти. В продължение на години семействата се радват да играят тази вековна игра, сега можете да играете с магически обрат. Осигурете часове на безкрайно забавление на семейството си на рождени дни, партита или просто за някакво просто семейно забавление. Кой ще премине през това вълшебно царство първи и ще бъде коронясан за победител!

Перфектната семейна игра: Тази магическа игра на дъска за змии и стълби е достатъчно проста, за да може цялото семейство да се присъедини. Хвърлете заровете, за да решите размера на пространствата, които можете да преместите. Хвани си брояч и се изкачи по стълбите и се движи напред, но се уверете, че си внимателни на тези хлъзгави дъги! Връщаш се назад, ако кацнеш върху тях. Първият човек на върха е победителят. Кой ще бъде коронясан за най-магическия победител?

ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ИЛИ ПОДАРЪК: За всяко дете тази настолна игра Magical Snakes and Ladders е идеалният подарък. От рожден ден, Коледа и дори само специална почерпка, гледайте как очите на детето ви светват, докато отварят тази игра с магически тематични змии и стълби. Тази игра не само осигурява на децата безброй часове забавление, но също така насърчава ранното развитие на двигателните функции при всяко дете, от координацията между ръцете и очите до търпението им.

СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА: Включва 1x магически змии и стълби настолна игра, 5x игра парчета & 1x контейнер. Подходящ за възраст над 3 години.

Snakes & Ladders Magical Edition Board Game Family Fun For 3 Years + Моля, имайте предвид, че изображенията са с илюстративна цел и действителният продукт може да се различава леко от изображението.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.