FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
13 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Цената за брой или цена за цялото ?

Цената за брой или цена за цялото ?

В случай на някои оферти - особено запас, стоки от фалит или излишък - е доста често срещана практика да се посочва цената за целия асортимент. Това е по-просто и по-удобно решение - в края ако така продаваме стоките като цяло, няма смисъл да определяте цената за артикул, нали? Ами просто не :-).

Цената за брой дава възможност на купувача лесно да оцени стойността на стоките.

Много по-лесно е да се прецени дали определени продукти са aтрактивни за купувача и особено за неговите клиенти. Така стоките закупени на едро, трябва в крайна сметка да достигнат до пазара на дребно, където се използва само този ценови формат.

Цената за брой е по-атрактивна.

И не само защото е по-ниска. Нашите ежедневни навици са важни и най-често ние самите сме преди всичко потребители, дори ако сме професионално ангажирани на пазара на едро.

Цената за брой е по-лесна за сравнение.

Преди купувачът да вземе решение за конкретна оферта, той проверява стоките от различни източници. Няма смисъл да му ce препятства в това - цената, макар и важна, не е единственият фактор, определящ покупката на дадена стока.

Тогава кога да използвате пълна цена?

В крайна сметка :-). Ако офертата засяга много нестандартни продукти (производствени линии, машинни комплекти), тогава цената за цялото е логична. Във всички останали случаи е по-добре да ce посочи цената за брой.

Автор:
Merkandi - Платформа за Търговия B2B

Merkandi - Платформа за Търговия B2B

Merkandi е международна платформа за търговия на едро за стоки, предлагани както в редовна продажба на едро, така и от класове на съдебни изпълнители, излишъци от производство и съхранение, ликвидация на дружества, връщане от потребители и т.н.

Предишен запис Следващ запис
Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.