HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Едрогабаритна футболна екипировка

(72 оферти)

Футболът е не просто спорт, той е страст. А бизнесът с футболна екипировка може да бъде успешен проект, особено ако работите с правилните партньори. В Merkandi ще откриете разнообразие от оферти за футболна екипировка на едро от надеждни доставчици от цял свят. Използвайте възможностите на нашата B2B търговска платформа, за да обогатите асортимента си с висококачествени продукти.

Футболна екипировка на едро - вашите опции са тук

Merkandi е B2B търговска платформа, която свързва купувачи и продавачи от всички краища на света. Сред множеството оферти, които ви очакват на нашия уебсайт, ще откриете и футболни комплекти на едро. Тук лесно можете да намерите всичко, което един футболист може да си пожелае за тренировка или състезание: от фланелки и шорти до чорапи, бутонки и топки, всичко на атрактивни цени.

С Merkandi можете да оптимизирате разходите си и да максимизирате печалбите си. Многобройните ни продукти произлизат от излишъци от футболна екипировка или складови остатъци, което ги прави изключително привлекателни по цена. Придобиването на футболна екипировка на палети вече е бързо, лесно и удобно. Спестете време и усилия в търсене на доставчици - те вече са тук, на нашата платформа.

Палетизирана футболна екипировка - обширни предложения за вас

За да осъществите покупка, създайте профил в нашата търговска платформа. Достъп до контактната информация на доставчиците имат само регистрирани потребители. Това ви дава възможност да се свържете директно с тях, да обсъдите детайлите около сделката и да установите бизнес отношения. Мерканди работи на множество езици, което улеснява комуникацията между купувачите и продавачите, независимо от разстоянието или езиковите пречки.

Покупката чрез Мерканди е начин да повишите сигурността на транзакцията, тъй като ние внимателно проверяваме нашите доставчици. Така можете да бъдете уверени, че закупувате висококачествена палетизирана футболна екипировка. Не се колебайте, а се възползвайте от множеството изгодни предложения, доступни на нашата платформа. Разширете асортимента си, намалете разходите си и получете конкурентно предимство. С Мерканди, пазаруването на палетизирана футболна екипировка е по-лесно от всякога. Присъединете се към нас сега и направете бизнеса си процъфтяващ!

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.