FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
9 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Качулки на едро

(568 оферти)

Качулките са задължителни във всяка гардероба. Те са идеални за случайни излизания и могат да бъдат лесно комбинирани с други дрехи. Ако искате да разширите предложението си с тях, разгледайте предложенията, налични в Merkandi. Тук ще намерите широк избор от качулки от известни марки. Купувайте ги на силно намалени цени на едро от надеждни доставчици, разположени в различни страни.

Търговия на едро качулки - възползвайте се от възможността

На нашата платформа ще намерите качулки в различни стилове, цветове и размери. Те са перфектни както за мъже, така и за жени. Всички те са налични на цени на едро, което ще ви позволи да спестите пари и да увеличите печалбите си. Много от продуктите, предлагани на нашата търговска платформа, произлизат от ликвидационни запаси, изчерпващи продажби, преизлишъци или връщания от клиенти.

На едро качулки - намерете нови доставчици

Merkandi е търговска платформа В2В, която свързва купувачите с продавачите. За да направите покупки, трябва да създадете акаунт на нашата платформа. Това ще ви позволи да видите контактната информация на отделните продавачи и да се свържете директно с тях. Благодарение на това ще можете да обсъдите подробностите по сделката и да се споразумеете относно условията на сделката.

Нашата платформа е налична на много езици, което улеснява общуването с доставчиците от различни страни. Не трябва да се притеснявате за езиковата бариера. Ние сме се погрижили за това за вас.

Намерете доставчици на качулки на едро в Merkandi и разширете асортимента си от продукти. Възползвайте се от многобройните оферти, налични на нашата платформа, и купете качулки на силно намалени цени. С нас ще спестите време и пари. Също така ще успеете да установите нови бизнес връзки и да разширите мрежата си от контакти. Не се колебайте и се присъединете към нас сега!

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.