FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
10 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Мебели за ликвидация на едро

(80 оферти)

Индустрията на мебелите постоянно се разраства, а заедно с това и търсенето на мебели за ликвидация на едро. В Merkandi можете да намерите оферти с мебели за ликвидация, върнати мебели и разнообразни мебели на едро. Всичко на едно място и на достъпни цени. Намерете нов източник на доставки за себе си и се свържете с доставчици от целия свят. Разгледайте офертите и изберете най-доброто, започвайки от сега!

Мебели за ликвидация на едро - получавайте оферти на мебели

Търсите ли начин да спестите при покупка на нови мебели за вашия магазин? Дошли сте на правилното място. В Merkandi, B2B търговска платформа, ще намерите много оферти с мебели за ликвидация на едро. Можете да ги купите на силно намалени цени, а качеството им е отлично. Сред многото промоции ще намерите различни стилове мебели, включително модерни, класически и винтидж.

Възползвайте се от атрактивните оферти, налични в Merkandi, за да разширите вашата гама от мебели. Целта на нашата B2B търговска платформа е да свърже купувачите с продавачите от цял свят. Въпреки разстоянието и бариерите в комуникацията, ние улесняваме намирането на надеждни доставчици на висококачествени продукти на изгодни цени.

Мебели за ликвидация - разнообразни опции за вашия бизнес

В Merkandi ще намерите мебели за ликвидация, които са отличен избор за всеки, който иска да спести при покупка на нови стоки. Тези продукти идват от различни източници, включително върнати от клиенти, надлишъци или продажби на ликвидация. Въпреки че са били върнати или преди това използвани, те все още са отлично качество и могат да бъдат продадени с печалба. Вижте сами атрактивните цени и голямото разнообразие от продукти в офертата.

Чрез Merkandi можете също така да купувате разнообразни мебели на едро. Това означава, че можете да намерите различни видове мебели, като маси, столове, фотьойли и дивани, всичко на едно място. Това ще ви позволи да разнообразите предложенията в магазина си, да привлечете нови клиенти и да увеличите печалбите си.

Възползвайте се от възможността да купувате мебели за ликвидация на едро. Регистрирайте се за акаунт в нашата търговска платформа, за да видите контактната информация на търговците на едро и да правите директни покупки. Merkandi е идеалното решение за тези, които искат да увеличат разнообразието от продукти в предложението, като същевременно намаляват разходите за доставка. Присъединете се към нас сега и се възползвайте от нашите атрактивни оферти!

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.