FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Едро употребявани уреди

(57 оферти)

Търсите ли функционални и висококачествени употребявани уреди на едро? Вашето търсене приключва с Merkandi! Нашата B2B търговска платформа предлага обширна гама от употребявани уреди на едро, предлагана на привлекателни цени. Независимо дали имате нужда от перални, сушилни или други домакински уреди в отлично състояние, нашата оферта ще задоволи вашия вкус.

Употребявани уреди на едро - невероятни предложения за качествени продукти

Merkandi е мястото, където можете да откриете употребявани уреди на конкурентни цени. Няма нужда да се притеснявате за качеството на продуктите. Те произлизат от надеждни доставчици по целия свят. Въпреки че са втора употреба, тези уреди все още имат дълъг експлоатационен живот и представляват отличен избор за клиенти с ограничен бюджет.

В нашата B2B търговска платформа ще откриете множество предложения от доставчици на употребявани уреди, включително хладилници, фурни, телевизори и др. Това са продукти от известни марки. Всички продукти се предлагат на едро, което ви дава възможност да обновите запасите на вашия магазин. Това е начинът да направите вашите покупки удобни, сигурни и бързи. Вече не е нужно да прекарвате часове в търсене на надеждни доставчици на едро. Тук ще ги намерите всички на едно място.

Вашият надежден доставчик на уреди втора употреба - близо и далеч

Merkandi е превъзходната платформа за изграждане на нови бизнес връзки с доставчици на уреди втора употреба от разнообразни страни по целия свят. Лесно можете да се свържете директно с тях и да получите най-изгодните оферти. С помощта на нашата многоезична платформа, комуникацията е безпроблемна, а вие можете да закупувате стоки от надеждни търговци без риск.

За да имате достъп до контактната информация на избраните доставчици, трябва да създадете профил в Merkandi. Процедурата отнема само няколко минути и ви отваря вратите към възможностите, които нашият сайт предлага. Използвайте шанса да установите нови контакти и да набавите нови партньори. Открийте нови източници на доставки и обогатете своето портфолио с висококачествени уреди втора употреба.

С Merkandi, вие лесно ще намерите надежден доставчик на уреди втора употреба за вашия бизнес. Възползвайте се от изключително намалени цени и предложете на вашите клиенти възможността да закупят достъпни уреди без да правят компромис с качеството. Започнете да разглеждате офертите на нашата платформа и направете покупката си днес!

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.