HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Едро употребявани телефони

(1 оферта)

Пазарът на употребявани мобилни телефони е в постоянен растеж. Все повече хора избират да инвестират в употребяван модел, вместо да закупуват нов. Това създава отлична възможност за разширяване на вашия бизнес. В Merkandi ще намерите обширна селекция от оферти за употребявани телефони на едро, предложени от доставчици от цял свят. Закупете ги на конкурентни цени и увеличете печалбите си.

Употребявани телефони на едро - изгодни предложения в рамките на вашия бюджет

Merkandi е платформа, която събира купувачи и продавачи от различни страни по света. Тук можете да откриете множество предложения за палети с употребявани телефони, предлагани от надеждни търговци на едро, които гарантират добри цени, проверени продукти и бърза доставка.

В нашата търговска платформа можете да откриете телефони от различни марки, модели и в разнообразни състояния. Някои от тях са ремонтирани, докато други са просто употребявани. Като закупите употребявани телефони на едро, имате възможността да ги предлагате на вашите клиенти на значително по-ниски цени от новите модели. Това може да повиши шансовете на вашия бизнес за успех на пазара и да ви помогне да изпреварите конкуренцията.

Ако до сега сте изразходвали много време в търсене на привлекателни източници и надеждни доставчици, имате възможността да промените това. Единственото, което трябва да направите, е да създадете профил в Merkandi. Тук ще откриете множество уникални предложения, които ви очакват на едно място.

Употребявани телефони на едро - разглеждайте обширните ни предложения

За да получите достъп до нашата селекция от употребявани телефони в наличност, първо трябва да създадете профил на нашата търговска платформа. Това ще ви даде възможност да се свържете с доставчици на едро от цял свят. Можете да ги контактувате директно, за да обсъдите условията на сделката и да осъществите успешна покупка. Благодарение на многоезичната ни платформа, комуникацията в Merkandi е улеснена, като се избягват езикови бариери и недоразумения.

Открийте нови бизнес партньори и разширете мрежата си в Merkandi. Направете вашата оферта още по-привлекателна, като добавите употребявани телефони на изгодни цени към асортимента си. Пазарувайте по-сигурно, бързо и удобно от всякога. Не се колебайте да се регистрирате на нашата търговска платформа днес!

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.