FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Едро паста

(1 оферта)

Пастата е ключова хранителна стока в множество домакинства. Тя е лесна за приготвяне и може да бъде съчетана по множество начини. Покупка на паста в по-малки количества обаче, може да излезе по-скъпо. Поради това, редица търговци предпочитат да закупуват паста на едро. В Merkandi ще откриете обширен набор от доставчици на паста на едро. Закупете от тях в големи количества и спестете от разходите за хранителни продукти.

Закупуването на паста на едро - възможност да оптимизирате разходите си

Merkandi е B2B търговска платформа, която свързва търговците с доставчици от целия свят. Тук ще намерите множество оферти за паста на едро, на изключително конкурентни цени. Можете да избирате между различни видове паста, включително спагети, пене, фузили и др. Разнообразие от марки също са на ваше разположение. 

Закупете паста на едро от проверени доставчици от различни страни. Това ви гарантира лесен достъп до широк асортимент от продукти, които ще задоволят вкусовите предпочитания на вашите клиенти. При покупка през Merkandi, имате възможността да оптимизирате разходите за доставка и да увеличите печалбата си. Разгледайте различните оферти, налични на нашата търговска платформа, и изберете най-подходящите за вашия бизнес.

Търговци на едро с паста - открийте ги лесно и удобно

За да направите покупка чрез Merkandi, ще трябва да регистрирате профил в нашата платформа. Това ще ви позволи да получите контактните данни на доставчиците и да им се обадите директно. Можете да бъдете спокойни, че всички сделки са сигурни и коректни. Ние се грижим за това. Комуникирайте със доставчици на едро на различни езици. Това не е проблем, тъй като Merkandi поддържа множество езици, така че не трябва да се притеснявате за езикови бариери.

Използването на нашата B2B търговска платформа е ефективен начин да намерите бързо нови доставчици и да разширите вашата бизнес мрежа. Купувайте паста на едро от проверени източници и обогатете вашия асортимент. Използвайте възможността за покупка на едро, за да оптимизирате разходите си. Установете нови партньорства и дългосрочни бизнес връзки. Не се колебайте, присъединете се към нас сега. Регистрирайте се в Merkandi и започнете да купувате по-лесно и изгодно!

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.