APRIL SAVINGS
-40%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Подови плочки на едро

(25 оферти)
Подови плочки
19,00 € - 20% 24,00 € /m2 Минимална цена от 30 дни преди отстъпката: 19,00 €

Подови плочки

88 бр.
Нови
Стенни и подови плочки
19,00 € - 17% 23,00 € /m2 Минимална цена от 30 дни преди отстъпката: 19,00 €
Предстои договаряне

Стенни и подови плочки

138 бр.
Нови
Стенни и подови плочки
21,00 € - 16% 25,00 € /m2 Минимална цена от 30 дни преди отстъпката: 21,00 €
Предстои договаряне

Стенни и подови плочки

88 бр.
Нови
Стенни и подови плочки
19,00 € - 17% 23,00 € /m2 Минимална цена от 30 дни преди отстъпката: 19,00 €
Предстои договаряне

Стенни и подови плочки

138 бр.
Нови
ПЛОЧКИ. ЕДРО
от 10,00 € /m2
Предстои договаряне

ПЛОЧКИ. ЕДРО

без ограничение
Нови
Стенни плочки
24,00 € - 14% 28,00 € /m2 Минимална цена от 30 дни преди отстъпката: 24,00 €
Предстои договаряне

Стенни плочки

110 бр.
Нови

Подовите плочки са ключов елемент във всеки дом. Те не само служат на практическа цел, но също така имат и декоративна функция. В Merkandi ще намерите богата селекция от подови плочки на едро. Те идват от надеждни доставчици от цял свят. Можете да бъдете сигурни, че ще намерите продукти, които ще разнообразят вашите предложения и ще ви помогнат да привлечете нови клиенти.

Подови плочки - разнообразни оферти на едно място

Подовите плочки са чудесен начин да добавите характер към дома си. Те се предлагат в много различни стилове, цветове и модели. В Merkandi ще откриете изключително широк избор от подови плочки на едро. Те са налични в различни размери и материали, включително керамика, порцелан и естествен камък. Можете да избирате от класически, минималистични дизайни или по-декоративни, привлекателни модели. Благодарение на многото оферти, налични в нашата търговска платформа, със сигурност ще намерите нещо, което отговаря на нуждите на вашите клиенти.

 

Благодарение на нашата търговска платформа, можете бързо да намерите нови източници на доставка. Можете също така да разширите своята мрежа от контакти без усилия и да установите дългосрочни бизнес отношения с търговци на едро от различни страни на света. Това ще ви позволи да предложите на вашите клиенти по-широка гама от продукти. Можете също така да увеличите шансовете си за успех на пазара. Възползвайте се от многото оферти, налични в Merkandi и купете подови плочки на едро на изгодни цени.

Доставчици на керамични плочки на едро - от близко и далеч

За да купите подови плочки на едро, трябва да създадете акаунт в Merkandi. Това ще ви даде лесен достъп до контактните данни на доставчиците. Можете след това да се свържете с тях директно, за да обсъдите подробностите по сделката. Нашата търговска платформа е налична на много езици, което улеснява комуникацията с доставчици от други страни. Можете също така да разчитате на сигурността на вашите сделки. Merkandi работи само с проверени, надеждни доставчици.

Доставчиците на керамични плочки на едро ви очакват в Merkandi. Не чакайте повече и се присъединете към нас днес. Създайте акаунт в нашата търговска платформа и започнете да разглеждате многото оферти, налични. Със сигурност ще намерите нещо за себе си. Започнете сега!

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.