HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Едро портфейли

(328 оферти)

Желаете ли да обогатите асортимента си с модерни портфейли? В B2B търговската ни платформа ще откриете модели, които са не само функционални, но и идеални като стилен аксесоар. Разполагаме с продукти от луксозни марки като Guess, Gucci и Moschino. Освен това, в голямото разнообразие от оферти на Merkandi, вие също можете да закупите едро портфейли на достъпни цени от по-малко известни производители. Изберете най-изгодните сделки за вашия бизнес.

Портфейли на едро - открийте вашите доставчици

Вероятно знаете, че успехът на вашия бизнес в голяма степен зависи от надеждността на вашите доставчици. Ето защо е критично да имате доверен източник на доставки. Търсите нови места за зареждане? С нас е лесно. На Merkandi има множество портфейли на едро, които ви очакват. Те включват модели, които перфектно отразяват текущите модни тенденции и са налични на изключително конкурентни цени.

Използването на нашата търговска платформа означава значителни улеснения в процеса на покупка и удобен достъп до богат избор от възможности от цял свят. Можете да разчитате на съществено намалени цени за продукти от ликвидационни запаси или разпродажби. Офертите от доставчици в различни страни включват не само нови, но и използвани и ремонтирани портфейли на едро. Никога няма да ви липсват модели за жени и деца.

Поставщици на портфейли - създаване на връзки

Ако списъкът с доставчиците, на които се доверявате е ограничен, може би е време за промяна. За да откриете надеждни поставщици от различни страни по света, регистрирайте се на нашата търговска платформа. Какво ще получите? Предимно възможността за закупуване на портфейли на едро. Също така ще имате възможността да разширите своята мрежа от контакти и да започнете нови бизнес връзки - както краткосрочни, така и дългосрочни.

Създаването на акаунт в Merkandi ще ви предостави възможността да правите много повече от просто разглеждане на атрактивни оферти. Ще можете да виждате контактната информация на поставщиците на портфейли. Това ще ви даде възможност да се свържете директно с тях и, след като сте се споразумели за условията на сделката, да направите покупка. Ако до момента контактът с доставчиците е бил предизвикателство за вас, това ще се промени бързо, след като станете част от регистрираните потребители на нашата платформа. С Merkandi, налична на множество езици, езиковата бариера не е проблем.

Присъединете се към нас, за да се възползвате от изгодни сделки още от днес. Пазарувайте безопасно и удобно. Направете вашата оферта по-привлекателна и оставете конкуренцията зад себе си. Не отлагайте нито минута. Регистрирайте се днес!

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.